από τον Δημήτρη Μπεκιάρη

«Τι είναι αυτά που λες, δεν ντρέπεσαι; Τα χεις κάνει θάλασσα» - Σοβαρό επεισόδιο με τον Αυγενάκη που παραλίγο να πιαστεί στα χέρια

Ο Λευτέρης Αυγενάκης

Ο Λευτέρης Αυγενάκης

Τρίτη, 09 Απρίλιος 2019

Σοβαρό επεισόδιο συνέβη μεταξύ κορυφαίων παραγόντων της ΝΔ. 

 Σύμφωνα με το cretalive.gr λίγα λεπτά πριν ξεκινήσει εκδήλωση έφτασε ο γραμματέας της ΝΔ Λευτέρης Αυγενάκης. Στην δεύτερη γραμμή -πίσω του- συνάντησε τον περιφερειακό σύμβουλο και νυν υποψήφιο με το ψηφοδέλτιο του Βασίλη Λαμπρινού, Γιάννη Δεικτάκη με τον οποίο είχαν ένα πολύ θερμό διάλογο, με αφορμή μια συνέντευξη που είχε παραχωρήσει ο κ. Δεικτάκης στην τηλεόραση CRETA και στην οποία είχε καταφερθεί κατά των χειρισμών της ΝΟΔΕ στο θέμα του δήμου Ηρακλείου! 

«Τι είναι αυτά που λες... δεν ντρέπεσαι; Τα χεις κάνει θάλασσα!» είπε εμφανώς εκνευρισμένος ο κ. Αυγενάκης στον κ. Δεικτάκη, που δεν άφησε το... γάντι να πέσει κάτω: 

« Εγώ να ντρέπομαι; Εσύ θα πρέπει να ντρέπεσαι που τα χεις κάνει όντως θάλασσα!» ανταπάντησε ο Δεικτάκης και σηκώθηκε από τη θέση του, με διάθεση να κινηθεί επιθετικά κατά του γραμματέα. Μα και ο Αυγενάκης φάνηκε να μην θέλει να αφήσει την κουβέντα να τελειώνει εκεί και οι δυο άνδρες ήλθαν πολύ κοντά με αποτέλεσμα να απειλείται και πιο θερμό (από το λεκτικό ) επεισόδιο. 

Ο Μανόλης Κεφαλογιάννης που βρέθηκε στη μέση των δύο ανδρών, λειτούργησε τελικά πυροσβεστικά, υπενθυμίζοντας τους, να αφήσουν στην άκρη τις διάφορες τους και να θυμηθούν «πως εδώ βρεθήκαμε για τον Αλέξανδρο, δεν είναι η ώρα για τέτοια». 

Τελικά το περιστατικό έμεινε εκεί, αλλά όσοι το αντιλήφθηκαν και δεν ήταν λίγοι, έμειναν έκπληκτοι αλλά και ανακουφισμένοι αφού τουλάχιστον δεν υπήρξαν και χειρότερα.

 

Συνεχίζοντας την περιήγηση στο Periodista.gr, αποδέχεστε τη χρήση Cookies Αποδοχή