από τον Δημήτρη Μπεκιάρη

Χαμός: «Πλακώθηκαν» άγρια και δημόσια ο Άδωνις με τη Λιάνα Κανέλλη

Κανέλλη και Άδωνις

Κανέλλη και Άδωνις

Τρίτη, 16 Απρίλιος 2019 17:34

Ανέβηκαν οι τόνοι στη Διαρκή Επιτροπή Εθνικής Άμυνας και Εξωτερικών Υποθέσεων της Βουλής κατά την εξέταση του σχεδίου νόμου του υπουργείου Εθνικής Άμυνας «Ρυθμίσεις, Μέριμνας Προσωπικού Ενόπλων Δυνάμεων, Στρατολογίας, Στρατιωτικής Δικαιοσύνης και άλλες διατάξεις».

Ο αντιπρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας, Άδωνις Γεωργιάδης, συγκρούστηκε με την Λιάνα Κανέλλη με αφορμή την παρουσία στην επιτροπή ένστολου συνδικαλιστή, του οποίου την ανάρτηση σε μέσο κοινωνικής δικτύωσης για το ότι «η χούντα δεν τελείωσε το 1973», ανέγνωσε ο κ. Γεωργιάδης ζητώντας εξηγήσεις.

Τότε παρενέβη η κυρία Κανέλλη επισημαίνοντας πως «δεν θα γίνουμε ανακριτές και κριτές της ελευθερίας έκφρασης, πολιτικής τοποθέτησης και βούλησης των στρατιωτικών». Επίσης, ο πρόεδρος της Επιτροπής Κώστας Δουζίνας, επεσήμανε ότι δεν αποτελεί αντικείμενο της Επιτροπής τι γράφει ο εν λόγω κύριος στο Facebook.

Η κατάσταση ξέφυγε από τον έλεγχο με απευθείας αντιπαράθεση του κ. Γεωργιάδη με την κυρία Κανέλλη αλλά και τον πρόεδρο, που αρνήθηκε να δώσει το λόγο στον Νεοδημοκράτη αντιπρόεδρο επί προσωπικού. «Χούντα έχουμε εδώ και δε μου δίνετε το λόγο; Δεν εφαρμόζετε τον Κανονισμό; Ποιος είστε, ο Καίσαρας είστε;»… είπε χαρακτηριστικά ο κ. Γεωργιάδης.

Συνεχίζοντας την περιήγηση στο Periodista.gr, αποδέχεστε τη χρήση Cookies Αποδοχή