από τον Δημήτρη Μπεκιάρη

«Έχασαν πάνω από 4 εκατ. ευρώ...» - Η οργισμένη απάντηση του Πολάκη στο σύστημα Μαρινάκη που είχε αρμέξει το ΚΕΕΛΠΝΟ (ΦΩΤΟ)

Ο Παύλος Πολάκης

Ο Παύλος Πολάκης

Πέμπτη, 25 Απρίλιος 2019

Οργισμένη ήταν η απάντηση του Παύλου Πολάκη στο συγκρότημα Μαρινάκη και στην εφημερίδα Παραπολιτικά για την ψευδή είδηση ότι απολύθηκε νοσηλεύτρια επειδή είχε γράψει κάτι εναντίον του. Όπως υποστηρίζει ο κ. Πολάκης η επίθεση που δέχεται γίνεται επειδή έκοψε τα αμαρτωλά κονδύλια του ΚΕΕΛΠΝΟ.

Διαβάστε την ανάρτηση του κυρίου Πολάκη: 

Ο ψεύτης και ο πρόεδρος της ΝΟΔΕ Β Πειραια της ΝΔ (Καρδιολογος ονόματι Λιβανος) τις πρώτες ώρες χαίρονται.... Για τη δημοσιογραφία του βούρκου των Μαρινακοκουρτακειων Παραπολιτικών δεν χρειάζονται εξηγήσεις .Εχουν χάσει απο το 2015 πανω απο 4-5 εκατομμυρια ευρω που θα παιρναν απο το ΚΕΕΛΠΝΟ αν κυβερνούσε ο Σαμαράς και ο Αδωνις και ελπίζουν να τα ξαναπάρουν αν έρθει ο Μητσοτακης! ΝΑΙ ΕΓΩ ΣΑΣ ΤΑ ΕΚΟΨΑ και τα έκανα φάρμακα ,Μηχανηματα και έργα στο ΕΣΥ .Ουρλιαξτε όσο θέλετε! Στο τελος θα πνιγείτε στο ψέμα σας ,θα σκάσετε απ το κακό σας !!!

"Τα αναφερόμενα σε μερίδα των ΜΜΕ στοιχεία είναι ψευδή και ανυπόστατα.

Η ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΗ νοσηλεύτρια απολύθηκε για παραβατικές συμπεριφορές κατά την άσκηση των καθηκόντων της διότι κατ’ επανάληψη είχε υποπέσει σε νοσηλευτικά λάθη.

Για αυτά της είχαν γίνει επανειλημμένες προφορικές παρατηρήσεις τόσο από την προϊστάμενη – διευθύνουσα της κλινικής όσο και από την ίδια την διοίκηση.

Τα καταγγελθέντα είναι αβάσιμα, συκοφαντικά για εμάς και σε καμία περίπτωση δεν είχαμε γνώση της συγκεκριμένης ανάρτησης στο διαδίκτυο.

Τη συκοφαντική δυσφήμιση της κλινικής τη θεωρούμε υποβολιμαία και εξυπηρετεί δυστυχώς ιδιοτελή συμφέροντα."(Δελτίο τύπου της κλινικής "ΙΠΠΟΚΡΑΤΗΣ ΠΕΙΡΑΙΑ")

Συνεχίζοντας την περιήγηση στο Periodista.gr, αποδέχεστε τη χρήση Cookies Αποδοχή