από τον Δημήτρη Μπεκιάρη

Τα «πάνω κάτω» στην Ηλιούπολη

Ο Γιώργος Χατζηδάκης

Ο Γιώργος Χατζηδάκης

Πέμπτη, 09 Μάιος 2019

Στην Ηλιούπολη μια νέα παράταξη με επικεφαλής τον οικονομολόγο Γιώργο Χατζηδάκη, στελεχωμένη τόσο από νέους, όσο και από αξιόλογα στελέχη με εμπειρία και προσφορά στα κοινά της πόλης, φέρνει τα πάνω κάτω στον εκλογικό χάρτη της πόλης.

Η «ΗλιουπΟλοι Μαζί- ΕΝΑΚ» με τον Γιώργο Χατζηδάκη στο τιμόνι της, περνάει από ότι όλα δείχνουν ως πρώτος στον 2ο γύρο των δημοτικών εκλογών, στην Ηλιούπολη.

Κανείς δεν πίστευε, ότι ο αποτελεσματικός και αθόρυβος Αντιδήμαρχος, που αποχώρησε μαζί με άλλα 4 στελέχη, το περασμένο φθινόπωρο από την διοικούσα παράταξη καταγγέλλοντας έκνομες συμπεριφορές, θα ήταν σήμερα το αντίπαλο δέος του δημάρχου.

Κι όμως με την συμπόρευση του ΕΝΑΚ του Δημήτρη Πανταζόπουλου, και άλλων γνωστών ενεργών πολιτών της Ηλιούπολης, από την δεξιά έως την αριστερά, δημιουργήθηκε μια ισχυρή παράταξη, που όλα δείχνουν, ότι αλλάζει τα δεδομένα της πόλης.

Η εμπειρία, η ικανότητα παραγωγής έργου και ο ενθουσιασμός των στελεχών της παράταξης, θα επουλώσουν τις πληγές, που δημιούργησε στην δημοκρατική της λειτουργία η απερχόμενη διοίκηση.

Συνεχίζοντας την περιήγηση στο Periodista.gr, αποδέχεστε τη χρήση Cookies Αποδοχή