από τον Δημήτρη Μπεκιάρη

«Επειδή λοιπόν διαφοροι ηλίθιοι...» - Η πρόβλεψη του Αντώναρου για τις ευρωκλογές

Ο Ευάγγελος Αντώναρος

Ο Ευάγγελος Αντώναρος

Παρασκευή, 24 Μάιος 2019

Με ανάρτησή του στο Facebook ο πρώην κυβερνητικός εκπρόσωπος επί πρωθυπουργίας Κώστα Καραμανλή, τονίζει ότι ποτέ δεν είπε ότι η ΝΔ έχει δημοσκόπηση που δείχνει ισχνό προβάδισμα 1,2%, όπως ισχυρίζονται «διάφοροι καλοθελητές, ηλίθιοι και παραπληροφορητές».

Ο πρώην βουλευτής της ΝΔ επισημαίνει ότι η διαφορά βρίσκεται μεταξύ 3 και 4%, σχολιάζοντας ότι «για μένα θα είναι έκπληξη οποιοδήποτε αποτέλεσμα που θα δώσει προβάδισμα στη ΝΔ κάτω από 2% ή πάνω από 5%».

Η ανάρτηση του Ευάγγελου Αντώναρου

«Επειδή λοιπόν διαφοροι καλοθελητές, ηλίθιοι και παραπληροφορητες λένε ότι «ο Αντώναρος πιστεύει ότι η διαφορα θα είναι στο 1,2%» η/και ότι «ο Αντώναρος είπε πως η ΝΔ έχει δημοσκόπηση που δειχνει ισχνό προβαδισμα 1,2%» διευκρινίζω ότι εγω ΔΕΝ ΕΙΠΑ ΤΙΠΟΤΕ ΑΠΟ ΤΑ ΔΥΟ.

»1. Εκανα αναρτηση στις 21 Μαιου που έλεγε επι λέξει «δημοσκόπηση που βρίσκεται σε χέρια νεοδημοκρατών ( ΟΧΙ ΚΕΝΤΡΙΚΑ ΤΗΣ ΝΔ) δείχνει ισχνό προβαδισμα του 1,2%». Δεν έκανα αξιολόγηση. Αυτο θα το κάνω το βράδυ των εκλογών.

»2. Πουθενα ΔΕΝ ΕΙΠΑ ότι πιστεύω πως η διαφορά είναι εκεί. Πληροφορίες αναπαράγω — ακόμη κι αν δεν αρέσουν σε καποιους. Οπως έκανα αναπαραγωγή της χθεσινής μετρησης της Καπα Ρησέρτς.

»3. Εκτιμώ προσωπικά ότι η διαφορα βρίσκεται αυτη τη στιγμη μεταξύ 3 και 4% αν και εξακολουθω να θεωρώ ότι υπάρχουν τεράστιες πληθυσμιακες ομάδες που δεν συνυπολογίζονται απο τους δημοσκόπους — για τεχνικούς λόγους κυρίως.

»4. Για μένα θα είναι έκπληξη οποιοδήποτε αποτελεσμα που θα δώσει προβαδισμα στη ΝΔ κάτω απο 2% η πάνω απο 5%.

»Γιατι τα λέω αυτά; Γιατί αντίθετα με τους περισσότερους μ αρέσει να λέω τις θέσεις και τις απόψεις μου με κρυστάλλινο τρόπο».

Συνεχίζοντας την περιήγηση στο Periodista.gr, αποδέχεστε τη χρήση Cookies Αποδοχή