από τον Δημήτρη Μπεκιάρη

«Έβγαλε και βίντεο...» - Πολάκης και Μπογδάνος «πλακώθηκαν» άγρια και δημόσια (ΦΩΤΟ)

Πολάκης και Μπογδάνος

Πολάκης και Μπογδάνος

Πέμπτη, 06 Ιούνιος 2019

Nέα πολιτική κόντρα μέσω social media ξέσπασε τις τελευταίες μέρες μεταξύ του δημοσιογράφου και υποψήφιου βουλευτή της Νέας Δημοκρατίας, Κωνσταντίνου Μπογδάνου και του αναπληρωτή υπουργού Υγείας, Παύλου Πολάκη.

Με αφορμή τις δηλώσεις του κ. Πολάκη για την Ελένη Γλυκατζή Αρβελέρ, ο Κ. Μπογδάνος επέλεξε να απαντήσει στον αναπληρωτή υπουργό μέσω ενός βίντεο στο Twitter, στη λεζάντα του οποίου έγραψε: «Απάντηση στον Παύλο Πολάκη, που, καθυβρίζοντας την Ελένη Γλυκατζή Αρβελέρ, με ενέταξε στη χωρία των πολιτικών και αισθητικών του αντιπάλων».

Μεταξύ άλλων ο Κωνσταντίνος Μπογδάνος απευθυνόμενος στον Παύλο Πολάκη ανέφερε: «Την εποχή που εσείς με διπλά βιβλία στα Σφακιά, με αριστερίστικα τερτίπια, με πολιτικάντικες μεθοδεύσεις, κάνατε καριέρα και γίνατε υπουργός, εγώ όντως διάβαζα την "πολιτική ιδεολογία του Βυζαντίου" της Ελένης Γλυκατζή Αρβελέρ».

Ο Παύλος Πολάκης αναφερόμενος στο εν λόγω βίντεο έγραψε στο Facebook: «Έβγαλε βίντεο ο Μπογδανος τον εαυτό του για να μου "απαντήσει" λέει...

-Μάθε "άριστε απ τα Lidl" πρώτα, πως άλλο (τα) χωρία και άλλο (η) χορεία .!!(φωτό 1)

Ξανά γυμνάσιο και έλα πάλι

-Για τις ψευτιές που είπες για τα δικαστήρια φώτο 2 και 3 χωρίς σχόλια .

Μονό με ψέμα ζείτε και αναπνέετε !!

-Στη φώτο 4 ένα αγλάισμα της πένας σου και της αισθητικής σου προς το δήμαρχο Ζακύνθου (νομίζω ΝΔ είναι ) δείγμα του ήθους που κουβαλάς!

Αμέ δα να θέσεις και να ονειρευτείς τα τανκς να μπαίνουν στην ΕΡΤ (το' χεις άλλωστε)»...

Συνεχίζοντας την περιήγηση στο Periodista.gr, αποδέχεστε τη χρήση Cookies Αποδοχή