από τον Δημήτρη Μπεκιάρη

«Άντε μην τα πάρω...» - Έκρηξη Τσίπρα στο περιθώριο της κοινοβουλευτικής ομάδας του ΣΥΡΙΖΑ - Με ποιους έγινε έξαλλος

Ο Αλέξης Τσίπρας

Ο Αλέξης Τσίπρας

Τετάρτη, 17 Ιούλιος 2019

Χωρίς δεύτερη κουβέντα, ο Αλέξης Τσίπρας, όπως μεταδίδει το documentonews.gr έκοψε τον βήχα σε όποιους εντός των τειχών επιθυμούν να εκφράζουν αναίτια κριτική, τη στιγμή που ο προγραμματισμός, η ατζέντα, οι επιλογές και ο χαρακτήρας της αντιπολίτευσης είναι κρυστάλλινοι.

Σύμφωνα με το ίδιο δημοσίευμα, αμέσως μετά την ολοκλήρωση της τοποθέτησης του προέδρου του ΣΥΡΙΖΑ στην πρώτη συνεδρίαση της Κ.Ο., βουλευτής με σημαίνοντα ρόλο και στο παρελθόν αλλά και στο παρόν εξέφρασε ενστάσεις ως προς το ζήτημα της ατζέντας.

Κατά τις ίδιες πηγές, η αντίδραση του Αλέξη Τσίπρα αρχικά ήταν ήπια, γεγονός που δεν κράτησε για πολύ. Επανέλαβε ότι οι προτάσεις για τις θέσεις ευθύνης στην Κ.Ο. είναι ξεκάθαρες, κάτι που ισχύει και για τον προγραμματισμό αλλά και την ατζέντα. Σε εκείνο το σημείο, ακούστηκε μία φωνή που καλούσε τον πρόεδρο του ΣΥΡΙΖΑ να μιλήσει πιο δυνατά, γεγονός που έβαλε φωτιά στο φιτίλι.

«Άντε μην τα πάρω» είπε με εμφανή εκνευρισμό έναντι της κριτικής που ακούστηκε, γεγονός που καταδεικνύει ότι οι εποχές που ο συναισθηματισμός επικρατούσε της πολιτικής λογικής έχουν παρέλθει ανεπιστρεπτί. 

Συνεχίζοντας την περιήγηση στο Periodista.gr, αποδέχεστε τη χρήση Cookies Αποδοχή