από τον Δημήτρη Μπεκιάρη

Οι «αρουραίοι» επέστρεψαν: Δείτε ποιοι εγκαταστάθηκαν στα υπόγεια του Μαξίμου υπό τις διαταγές του Ζούλα

Μέγαρο Μαξίμου

Μέγαρο Μαξίμου

Τετάρτη, 17 Ιούλιος 2019

Ήταν μια ιδέα του Γιώργου Μουρούτη, στενού συνεργάτη του Αντώνη Σαμαρά, και πάλαι ποτέ Διευθυντή του Γραφείου Τύπου της ΝΔ.

Όταν έπεσε ο Σαμαράς, η ομάδα απειλήθηκε με διάλυση. Μάλιστα τους είπαν να τα μαζέψουν και να φύγουν. Η εκλογή του Κυριάκου Μητσοτάκη, και οι συναντήσεις που έκανε μαζί με στενούς του συνεργάτες, ο Γιώργος Μουρούτης τους επανέφερε σε ενεργό δράση. Επικεφαλής τους είχε τεθεί ένα διάστημα ο Κώστας Κυρανάκης ως αναπληρωτής εκπρόσωπος επικοινωνίας της ΝΔ.

Για ένα διάστημα τα παιδιά της ομάδας αλήθειας είχαν εγκατασταθεί στα…άγνωστα γραφεία της ΝΔ στην Καλλιθέα. Όταν αυτά έκλεισαν μετά την αποκάλυψη ότι θαμώνας τους υπήρξε ο καταδικασμένος πρωτόδικα για ασέλγεια σε βάρος ανηλίκων, Νίκος Γεωργιάδης, η ομάδα αναγκάστηκε να εγκατασταθεί στην Πειραιώς , στον δεύτερο και σε γραφεία που έμπαιναν με κωδικούς.μόνο όσοι είχαν πρόσβαση σε αυτά.

Όπως αποκαλύπτει σήμερα το newsbreak.gr αυτό δεν το ξέχασαν οι νέοι ένοικοι του Μεγάρου Μαξίμου. Για αυτό και από τις πρώτες τους ενέργειες ήταν να τους πάρουν στα…υπόγεια του Μαξίμου. Εκεί θα συνεργάζονται με τον διευθυντή του Γραφείου Τύπου Κωνσταντίνο Ζούλα.

Πλέον ο Κ. Μ και Κ. Δ , όπως αποκαλύπτει το δημοσίευμα, newsbreak.gr, έχουν εγκατασταθεί εκεί που κάποτε στόχευαν. 

 

 

Συνεχίζοντας την περιήγηση στο Periodista.gr, αποδέχεστε τη χρήση Cookies Αποδοχή