από τον Δημήτρη Μπεκιάρη

«Είναι βλάκας. Θα τον πάρει και θα τον σηκώσει, εγώ δεν αστειεύομαι...»

Ο Μητσοτάκης με τον Σίμο Κεδίκογλου

Ο Μητσοτάκης με τον Σίμο Κεδίκογλου

Τρίτη, 20 Αύγουστος 2019

Το status που ανέβηκε στο λογαριασμό του Σίμου Κεδίκογλου για τη…διευκόλυνση που του έκανε το λιμενικό σχολιάστηκε αρβητικά από εχθρούς και φίλους.

Ο Θανάσης Μαυρίδης μάλιστα κάλεσε τον κ. Κεδίκογλου να καταθέσει μια βουλευτική αποζημίωση υπέρ του λιμενικού για να…σώσει οτιδήποτε αν σώζεται.

Τη δική του εκδοχή όμως για το συμβάν δίνει ο ίδιος ο Σίμος Κεδίκογλου μέσα απ’ τον «Βηματοδότη». Σύμφωνα με την εκδοχή του δεν φταίει ο ίδιος, αλλά ένας συνεργάτης του:

«Θα τον πάρει και θα τον σηκώσει, εγώ δεν αστειεύομαι» έλεγε  και ξανάλεγε ο Σίμος Κεδίκογλου. Το φυσούσε, όπως λέει ο σοφός λαός, και δεν κρύωνε, και ξέρετε γιατί πάει ο βουλευτής Ευβοίας της ΝΔ να σκάσει από το κακό του;

Επειδή ένας συνεργάτης του (τον οποίο αποκαλεί… «βλάκα») χωρίς να τον ρωτήσει ανήρτησε στον προσωπικό λογαριασμό του βουλευτή… ευχαριστήριο προς το Λιμενικό Σώμα διότι τον μετέφερε από την Τήνο στη Μύκονο με οκτώ μποφόρ.

Εάν ο συνεργάτης του υπουργού δεν έπαιρνε αυτή την πρωτοβουλία, τότε ίσως κανείς δεν θα είχε αντιληφθεί ότι ο κ. Κεδίκογλου πήρε ένα σκάφος του Λιμενικού και πήγε στη Μύκονο για να βρει αεροπλάνο να έρθει Αθήνα και από Αθήνα οδικώς στην Εύβοια.

instanews.gr

Συνεχίζοντας την περιήγηση στο Periodista.gr, αποδέχεστε τη χρήση Cookies Αποδοχή