από τον Δημήτρη Μπεκιάρη

Διασυρμός και οργή: Αντιδράσεις (και) από τον κόσμο της ΝΔ για τις ημίγυμνες εμφανίσεις του Μητσοτάκη και της Μαρέβας (ΦΩΤΟΣ)

Διασυρμός

Διασυρμός

Δευτέρα, 26 Αύγουστος 2019

Δίχασε ακόμη και τον κόσμο της Νέας Δημοκρατίας με τις καλοκαιρινές δραστηριότητές του ο Κυρ. Μητσοτάκης. Σύμφωνα με την εφημερίδα "Παρόν" τα γένια, οι βερμούδες, οι ημίγυμνες (χωρίς μπλούζα ή πουκάμισο…) εμφανίσεις του στην παραλία, αλλά όχι μόνο, προκάλεσαν ποικίλα και αντικρουόμενα σχόλια.

Ορισμένοι μίλησαν για κακή αισθητική, άλλοι ότι υπηρετεί έναν θεσμό και πρέπει να κινείται με μεγαλύτερη σοβαρότητα κ.λπ. Με άλλα λόγια, η προσπάθεια του πρωθυπουργού να πείσει ότι κινείται ως… κοινός θνητός (μακριά από κότερα…) δεν έγινε ιδιαίτερα θερμά δεκτή. Για να μην πούμε ότι έπεσε στο κενό… Εν τω μεταξύ, στα Χανιά βρίσκεται και πάλι το πρωθυπουργικό ζεύγος, σύμφωνα με το zarpanews.gr, αμέσως μετά από την επιστροφή τους από την επίσημη επίσκεψη που πραγματοποίησαν στην Γαλλία και τη συνάντηση με τον Πρόεδρο Εμμανουέλ Μακρόν και τη σύζυγό του Μπριζίτ. Μάλιστα και το Σάββατο, ο Κυριάκος Μητσοτάκης βρέθηκε και πάλι στην κεντρική πλαζ στο Μαράθι.

 

Δίχασε ακόμη και τον κόσμο της ΝΔ με τις καλοκαιρινές δραστηριότητές του

Δεν ντρέπονται

Συνεχίζοντας την περιήγηση στο Periodista.gr, αποδέχεστε τη χρήση Cookies Αποδοχή