από τον Δημήτρη Μπεκιάρη

Οργιάζουν οι φήμες: Χαμός ανάμεσα στον Βασίλη Λεβέντη και στον γιό του

Ο Βασίλης Λεβέντης

Ο Βασίλης Λεβέντης

Τρίτη, 03 Σεπτέμβριος 2019

Η φημολογία ότι ο Βασίλης Λεβέντης θα εγκαταλείψει την προεδρία της Ένωσης Κεντρώων είναι γνωστή εδώ και καιρό.

Σύμφωνα με το σενάριο που έπαιζε πολύ δυνατά το τελευταίο διάστημα ο κ. Λεβέντης θα αποχωρούσε προκρίνοντας για την αρχηγία του κόμματος τον γιο του, Μάριο Γεωργιάδη.

Μετά τη συνέντευξη που έδωσε όμως στην Κυριακάτικη Δημοκρατία φαίνεται ότι τα πράγματα άλλαξαν.

Ο Βασίλης Λεβέντης απαντώντας στο ερώτημα για το αν προτίθεται να εγκαταλείψει την αρχηγία και να παραδώσει το δαχτυλίδι στο γιο του απάντησε αφήνοντας σαφέστατες αιχμές κατά του Μάριου Γεωργιάδη:

«Καμία περίπτωση. Κατ’ αρχάς, δεν θέλω να τα πάρει ο Μάριος και να τραβήξει αυτά που τραβάω εγώ, γιατί η καρέκλα του Προέδρου μπορεί να φαίνεται καλή αλλά έχει καρφιά. Επίσης, ο Μάριος είναι ανέτοιμος και νέος στην πολιτική. Έχουμε καιρό… αλλά δεν μπορώ να φύγω κι εγώ ηττημένος».

Η απάντηση του Μάριου Γεωργιάδη ήρθε…δια της σιωπής. Σύμφωνα με το πάντα έγκυρο ρεπορτάζ του Βασίλη Σκουρή, ο Μάριος Γεωργιάδης λαμβάνει πλέον αποστάσεις από την Ένωση Κεντρώων και κανείς δεν αποκλείει να τραβήξει προσεχώς το δικό του δρόμο, όσο και αν θέλει να περιφρουρήσει την ενότητα και τη γαλήνη της οικογένειάς του.

Η συνέχεια της ενδοοικογενειακής…κόντρας που απειλεί την ενότητα, αλλά και την ύπαρξη ακόμα της Ένωσης Κεντρώων αναμένεται με μεγάλο ενδιαφέρον.

instanews.gr

Συνεχίζοντας την περιήγηση στο Periodista.gr, αποδέχεστε τη χρήση Cookies Αποδοχή