από τον Δημήτρη Μπεκιάρη

Ο «βουλευτής-σταρ» της ΝΔ που έχει προκαλέσει την οργή του Μητσοτάκη - Όλα ανοιχτά, ακόμη και το πιο ακραίο σενάριο

Ο Κυριάκος Μητσοτάκης

Ο Κυριάκος Μητσοτάκης

Δευτέρα, 30 Σεπτέμβριος 2019

Μπορεί οι δημοσκοπήσεις να δείχνουν απόλυτη κυριαρχία της κυβέρνησης Μητσοτάκη, όμως εντός κόμματος τα προβλήματα δεν είναι λίγα.

Το Μαξίμου έχει εγκαίρως προειδοποιήσει τους βουλευτές ότι ο Κυριάκος Μητσοτάκης δεν πρόκειται να ανεχτεί συμπεριφορές εκτός γραμμής κόμματος που εκθέτουν την παράταξη.

Και αυτό γιατί τον τελευταίο καιρό στα στελέχη της κυβέρνησης υπάρχει έντονη δυσαρέσκεια για τα συνεχή χτυπήματα βουλευτή, ο οποίος σχεδόν καθημερινά γίνεται αντικείμενο σχολιασμού στα social media.

Ο «βουλευτής-σταρ» όπως τον χαρακτηρίζουν έχει επανειλημμένως δεχτεί συστάσεις από το πρωθυπουργικό περιβάλλον να ρίξει τους τόνους και να είναι πολύ προσεκτικός στις τοποθετήσεις του, όμως όλες έχουν πέσει στο κενό.

Και όσο τα διαδικτυακά χτυπήματα πυκνώνουν, τόσο περισσότερο μεγαλώνει η δυσαρέσκεια εντός Νέας Δημοκρατίας, καθώς δίνεται η εντύπωση ότι το κόμμα δεν μπορεί να…συγκρατήσει τους βουλευτές του.

Το πιο πιθανό σενάριο αυτή τη στιγμή είναι να γίνουν νέες συστάσεις στον βουλευτή και να του ζητηθεί να αραιώσει τις εμφανίσεις του (τηλεοπτικές και μη) μέχρι να καταλαγιάσει η σκόνη. Αν δεν υπακούσει και σε αυτό, τότε όλα τα σενάρια είναι ανοιχτά. Ακόμα και τα πιο ακραία…

instanews.gr

Συνεχίζοντας την περιήγηση στο Periodista.gr, αποδέχεστε τη χρήση Cookies Αποδοχή