από τον Δημήτρη Μπεκιάρη

Ανιστόρητη: Η Κεραμέως δεν γνωρίζει πότε ξεκίνησε ο Β΄Παγκόσμιος Πόλεμος και ότι οι Έλληνες νίκησαν τους Ιταλούς

Η Νίκη Κεραμέως

Η Νίκη Κεραμέως

Παρασκευή, 25 Οκτώβριος 2019

Απίστευτα είναι τα όσα συμβαίνουν με την κυβέρνηση Μητσοτάκη, ίσως την πιο γελοία κι επικίνδυνη κυβέρνηση όλων των εποχών. 

Η... άριστη Νίκη Κεραμέως, επιβεβαιώνει καθημερινά ότι είναι η πλέον ακατάλληλη για να ασκεί τα καθήκοντα της υπουργού Παιδείας. 

Αφήνουμε το περιεχόμενο του μηνύματος της για την 28η Οκτωβρίου, στο οποίο παραλείπει τον αντιφασιστικό χαρακτήρα της νίκης των Ελλήνων έναντι των ιταλικών στρατευμάτων και της αντίστασης του ελληνικού λαού. 

Η γυναίκα δεν γνωρίζει πότε ξεκινησε ο Β΄Παγκόσμιος πόλεμος. Πόσος ανιστορισμός χωρά σε μία πρόταση; Πολύς. Δείτε τι γράφει η γυναίκα: " Στις παραμονές του Β’ Παγκοσμίου Πολέμου, της πιο μελανής ίσως σελίδας της παγκόσμιας ιστορίας, οι αντίξοες συνθήκες και η δυσανάλογη ισχύς προς τον κατακτητή δεν πτόησαν τον ελληνικό λαό". 

Δεν ξέρουμε σε πιο σχολείο πήγε η Κεραμέως. Την ενημερώνουμε όμως, ότι την 28η Οκτωβρίου του 1940 ο Β΄Παγκόσμιος πόλεμος είχε ήδη ξεκινήσει (1939 ή σύμφωνα με μία άλλους ιστορικούς το 1937) και οι Ιταλοί δεν ήταν κατακτητές διότι οι Έλληνες τους είχαν νικήσει γράφοντας το έπος της Αλβανίας! 

 

Συνεχίζοντας την περιήγηση στο Periodista.gr, αποδέχεστε τη χρήση Cookies Αποδοχή