από τον Δημήτρη Μπεκιάρη

«Τραύλιζε, μασούσε τις λέξεις του, τσίριζε...» - Εμφύλιος στη ΝΔ και άγρια επίθεση στον Άδωνι

Ο Άδωνις

Ο Άδωνις

«Η εικόνα του Άδωνη Γεωργιάδη το βράδυ της περασμένης Τετάρτης, στον τηλεοπτικό σταθμό Action 24 δεν ήταν εικόνα υπουργού. Τραύλιζε, μασούσε τις λέξεις του, τσίριζε, φωνασκούσε, πάσχιζε να τιθασεύσει την ατημέλετη κόμη του. Ειλικρινώς, στην αρχή ανησύχησα για την υγεία του».
Κυριακή, 27 Οκτώβριος 2019

Φουντώνουν στο εσωτερικό της κυβέρνησης οι έριδες και οι προσωπικές στρατηγικές. Όπως φαίνεται και από το δημοσίευμα του «γαλάζιου» δημοσιογράφου, Μανώλη Κοττάκη, στην εφημερίδα «Δημοκρατία» για τον Άδωνι Γεωργιάδη.

Έγραψε συγκεκριμένα, ο γνωστός δημοσιογράφος αναφέρει:«Η εικόνα του Άδωνη Γεωργιάδη το βράδυ της περασμένης Τετάρτης, στον τηλεοπτικό σταθμό Action 24 δεν ήταν εικόνα υπουργού. Τραύλιζε, μασούσε τις λέξεις του, τσίριζε, φωνασκούσε, πάσχιζε να τιθασεύσει την ατημέλετη κόμη του. Ειλικρινώς, στην αρχή ανησύχησα για την υγεία του».

Και συνεχίζει: «Τι συνέβη λοιπόν; Τρία πράγματα, νομίζω. Πρώτα απ’όλα, δήλωσή του στον ελβετικό σταθμό ότι «η Novartis λάδωνε και πολιτικούς» οδήγησε στην κατάρρευση ένα βασικό επιχείρημα κορυφαίων της ΝΔ.

Μέχρι το βράδυ της Τετάρτης, που ο κύριος Γεωργιάδης ολοκλήρωσε τον τηλεοπτικό του μαραθώνιο, μεσολάβησαν τα εξής: Το Συμβούλιο Εφετών, που δεν το επηρεάζει πλέον κανένας «Ρασπούτιν», απέρριψε το αίτημα του βουλευτή Ανδρέα Λοβέρδου να εξαιρεθεί η εισαγγελέας Ελένη Τουλουπάκη από την υπόθεση.

Τέλος, υπάρχει και ένας ακόμα λόγος που οδήγησε, νομίζω, τον κύριο Γεωργιάδη στην έκρηξη. Η συνειδητοποίηση ότι η συμμαχία του 2016 με τον Κυριάκο Μητσοτάκη οδηγείται στο τέλος της. Το Μαξίμου άφησε εντελώς ακάλυπτο τον κ. Γεωργιάδη σε αυτή την έκρηξή του και στις επιθέσεις που δέχθηκε από τον ΣΥΡΙΖΑ» αναφέρει ο Μανώλης Κοττάκης και κλείνει το άρθρο του ως εξής:

«Τον Μάρτιο του 2018, ο κ. Γεωργιάδης σε επιστολή του με διαβεβαίωσε ότι δεν έχει λάβει και δεν γνωρίζει το mail με τις «δήθεν» εντολές Φρουζή προς τον ίδιο σε πρώτο ενικό. Στην ελβετική τηλεόραση παραδέχτηκε, όμως, ότι γνωρίζει το mail. Εσείς, ξεχνάτε, εγώ όμως δεν ξεχνώ κύριε Υπουργέ».

Συνεχίζοντας την περιήγηση στο Periodista.gr, αποδέχεστε τη χρήση Cookies Αποδοχή