από τον Δημήτρη Μπεκιάρη

«Εγώ δεν είμαι στην κατηγορία της...» - Επίθεση του Στέλιου Κούλογλου σε LIVE τηλεοπτική μετάδοση στον Πολάκη (ΒΙΝΤΕΟ)

Ο Στέλιος Κούλογλου

Ο Στέλιος Κούλογλου

Παρασκευή, 29 Νοέμβριος 2019

Μετά τη σχετική ανακοίνωση του Τομέα Δικαιωμάτων του ΣΥΡΙΖΑ, σειρά είχε ο ευρωβουλευτής της Κουμουνδούρου Στέλιος Κούλογλου να «αδειάσει» τον Παύλο Πολάκη, σχετικά με τα όσα είχε γράψει στο Facebook για την εθνική συντονίστρια για τα ανήλικα προσφυγόπουλα, Ειρήνη Αγαπηδάκη.

Υπενθυμίζεται ότι ο κ. Πολάκης αντέδρασε σε παλαιό άρθρο της κ. Αγαπηδάκη, η οποία χαρακτήριζε τον πρώην αναπληρωτή υπουργό Υγείας ως «παραπληροφορημένο μωρουλίνι με μουστάκι, που έμαθε ότι το να μην πηγαίνεις στην τουαλέτα σε κάνει αριστερό». Στην ανάρτησή του ο κ. Πολάκης έγραψε: «Προφανώς το κοριτσάκι που ανέλαβε συντονιστής για τα ασυνόδευτα προσφυγόπουλα με αρκετά χιλιάρικα τον μήνα, το είχε γράψει τότε για να της πω κάνα γαλλικό και να πάρει πόντους στα μάτια και τα κιτάπια του Μητσοτάκη τότε. Όπως αποδείχτηκε τους πήρε τους πόντους και χωρίς το γαλλικό». Από την πλευρά του ο Τομέας Δικαιωμάτων του ΣΥΡΙΖΑ χαρακτήρισε ως «μη αποδεκτές» τις δηλώσεις Πολάκη.

Μιλώντας, λοιπόν, το πρωί της Παρασκευής στον ΑΝΤ1, ο ευρωβουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ τόνισε ότι «ο κ. Πολάκης έκανε πάλι λάθος».

«Εγώ δεν είμαι στην κατηγορία, παρότι υπήρχε στον ΣΥΡΙΖΑ, της κάλυψης του κ. Πολάκη. Από την αρχή του ασκούσα κριτική», πρόσθεσε ο κ. Κούλογλου.

(με πληροφορίες από altsantiri.gr)

 

Δείτε το ΒΙΝΤΕΟ

Συνεχίζοντας την περιήγηση στο Periodista.gr, αποδέχεστε τη χρήση Cookies Αποδοχή