από τον Δημήτρη Μπεκιάρη

«Βόμβα»: Δεν θα πιστεύετε ποιος πασίγνωστος πολιτικός ανέλαβε δικηγόρος του Καλογρίτσα (ΒΙΝΤΕΟ)

Ο Χρήστος Καλογρίτσας

Ο Χρήστος Καλογρίτσας

Τετάρτη, 15 Ιανουάριος 2020

Πρίν από λίγες μέρες κυκλοφόρησε η είδηση ότι η εταιρία «Τοξότης» του γνωστού επιχειρηματία και παραλίγο ιδιοκτήτη τηλεοπτικού σταθμού, Χρήστου Καλογρίτσα έκανε αίτηση πτώχευσης.

Σήμερα όμως η πτώχευση του Ομίλου διαψεύεται ενώ με μεγάλη έκπληξη μαθαίνουμε ότι δικηγόρος του κ.Καλογρίτσα αναλαμβάνει ο βουλευτης του ΚΙΝΑΛ και συνταγματολόγος Ανδρέας Λοβέρδος

Δείτε την ανακοίνωση:

"Με την παρούσα ανακοίνωση, εκ μέρους του πελάτη μου, διαψεύδω τις ανυπόστατες πληροφορίες, που τεχνηέντως διέρρευσαν, περί δήθεν πτώχευσης  εταιρείας ή και εταιρειών του Ομίλου Καλογρίτσα. Ο Χρήστος Καλογρίτσας αντιμετωπίζει τις δυσκολίες των εταιρειών του με σοβαρές ελπίδες ότι θα τις υπερβεί, βάσει του σχεδίου που έχει καθορίσει.

Κατά την ενημέρωσή μου, ως δικηγόρου, για την πορεία των εταιρειών του ομίλου, πληροφορήθηκα και «λεπτομέρειες », το περιεχόμενο των οποίων εκφεύγει του επιχειρηματικού πλαισίου. Αλλά, ως προς αυτές τις «λεπτομέρειες», οι συζητήσεις δεν είναι της παρούσης.

Αθήνα, 14 Ιανουαρίου 2020

Ο πληρεξούσιος δικηγόρος

Ανδρέας Λοβέρδος"

Υπενθυμίζουμε ότι ο Λοβέρδος το 2016, έχει έρθει σε σκληρή κόντρα με τον Σωκράτη Φάμελλο για τα γνωστά σε όλους «βοσκοτόπια», όπως θα δείτε και στο παρακάτω video:

Συνεχίζοντας την περιήγηση στο Periodista.gr, αποδέχεστε τη χρήση Cookies Αποδοχή