από τον Δημήτρη Μπεκιάρη

Βραδυφλεγής «βόμβα» για την κυβέρνηση στενός συνεργάτης του Μητσοτάκη – Στο μικροσκόπιο η δραστηριότητά του – Όσα δεν γνωρίζουν στο Μαξίμου

Μέγαρο Μαξίμου

Μέγαρο Μαξίμου

Τρίτη, 21 Απρίλιος 2020

Σε βραδυφλεγή «βόμβα», που κανείς δεν είναι δυνατόν να προβλέψει το μέγεθος των συνεπειών που θα έχει για την κυβέρνηση αν «εκραγεί», έχει εξελιχθεί στενός συνεργάτης του πρωθυπουργού, Κυριάκου Μητσοτάκη. 

Πρόκειται για πρόσωπο που έχει την «έδρα» του εκτός του Μεγάρου Μαξίμου.  Συγκεκριμένα είναι συνεργάτης του πρωθυπουργού στη Βουλή και η σύζυγός του ασχολείται με τα media. 

Το τελευταίο χρονικό διάστημα οργιάζουν οι φήμες για τη δραστηριότητα που έχει αναπτύξει κάνοντας χρήση της ιδιότητας που φέρει ως «στενός συνεργάτης του πρωθυπουργού». 

Ωστόσο, οι γνωρίζοντες ισχυρίζονται πως ο Κυριάκος Μητσοτάκης έχει «μαύρα μεσάνυχτα». Ο στενός του συνεργάτης αναλαμβάνει πρωτοβουλίες σε θέματα που αφορούν είτε στη Δικαιοσύνη, είτε σε business, μεγάλες… business. Πρόκειται για υποθέσεις πολύ σοβαρές, που στο μέλλον θα απασχολήσουν τα ΜΜΕ και θα βρεθούν στο επίκεντρο πολιτικής αντιπαράθεσης. Όλες οι πληροφορίες συγκλίνουν πάντως πως η πολυδιάστατη δραστηριότητα του στενού συνεργάτη έχει αναπτυχθεί ερήμην του πρωθυπουργού, γεγονός που δημιουργεί ακόμη μεγαλύτερους κινδύνους για το «σύστημα Μαξίμου», που όταν έρθει η ώρα θα αναγκαστεί να «πλεύσει» σε αχαρτογράφητα νερά για να αντιμετωπίσει το μέγεθος της πολιτικής κρίσης. 

Καλά πληροφορημένες πηγές ισχυρίζονται πως «αν σκάσουν οι υποθέσεις στις οποίες εμπλέκεται, τότε το πρόβλημα για την κυβέρνηση, το Μέγαρο Μαξίμου και προσωπικά τον Μητσοτάκη θα είναι τεράστιο». 

Ένα είναι βέβαιο και ισχύει στο ακέραιο στην ελληνική πολιτική σκηνή: Ουδέν κρυπτόν…

Τα μισά να ισχύουν από όσα ακούγονται για το συγκεκριμένο πρόσωπο (που ισχύουν), τότε το πολιτικό πρόβλημα για τον Κυριάκο Μητσοτάκη θα είναι τεράστιο και μάλιστα θα έχει προέλθει από εκεί που δεν το περιμένει. 

Οι ίδιες καλά πληροφορημένες πηγές ισχυρίζονται πως δεν βρίσκεται μακριά η στιγμή που ο συγκεκριμένος συνεργάτης του πρωθυπουργού θα απασχολήσει τη δημοσιότητα, ενώ ήδη φαίνεται ότι βρίσκεται στο μικροσκόπιο της αντιπολίτευσης, η οποία παρακολουθεί τη δραστηριότητά του με «διακριτικό τρόπο» περιμένοντας να περάσει η κρίση του κορωνοϊού. 

Μέχρι τότε ο «στενός συνεργάτης» θα «πουλάει» εκδούλευση στον Κυριάκο Μητσοτάκη, οι… δουλειές και οι παρεμβάσεις θα γίνονται και η χύτρα θα σιγοβράζει μέχρι να σκάσει!

 

Συνεχίζοντας την περιήγηση στο Periodista.gr, αποδέχεστε τη χρήση Cookies Αποδοχή