από τον Δημήτρη Μπεκιάρη

«Είναι η πραγματικότητα...» - Η αποκάλυψη της αλήθειας για τις σχέσεις του Σωτήρη Τσιόδρα με τον Νίκο Χαρδαλιά

Τσιόδρας και Χαρδαλιάς

Τσιόδρας και Χαρδαλιάς

Παρασκευή, 01 Μάιος 2020

Στην εκπομπή «Αυτοψία» έκανε τη δική του κατάθεση ψυχής ο Νίκος Χαρδαλιάς, ο οποίος δεν θα μπορούσε να μην αναφερθεί στο πρόσωπο των ημερών που δεν είναι άλλο από τον καθηγητή Σωτήρη Τσιόδρα.

Μιλώντας με εξαιρετικά λόγια για τον κ. Τσιόδρα, ο Υφυπουργός Πολιτικής Προστασίας και Διαχείρισης Κρίσεων αναφέρθηκε σε όσα συμβαίνουν μεταξύ τους όταν οι κάμερες κλείνουν, ξεκαθαρίζοντας πως μιλάμε για έναν σπάνιο άνθρωπο με τεράστια γνώση και απίστευτη ευαισθησία.

«Ο Σωτήρης Τσιόδρας είναι ένας εξαιρετικός άνθρωπος, είναι αυτό που βλέπετε: ο κύριος καθηγητής, είναι αληθινός γιατρός, μοναδικός Έλληνας και εξαιρετικά συναισθηματικός. Έχουμε αποκτήσει μια χημεία, θέλω να πιστεύω ότι στην πορεία και όταν όλα αυτά περάσουν μέσα από την κρίση θα γεννηθεί μια πραγματική φιλία. Τον συμβουλεύομαι, με συμβουλεύεται, μαζί σχεδιάζουμε πάρα πολλά ζητήματα καθημερινά και νομίζω το αποτέλεσμα έρχεται να δικαιώσει ότι μαζί με την προσπάθεια. Γιατί είναι ομαδική δουλειά δεν είναι μόνο του Σωτήρη και εμένα», είπε και συνέχισε:

«Είναι αυτό που βλέπετε, απλός, σεμνός, καθημερινός, βαθιά συναισθηματικός, αγαπάει και εκείνος την ευθύνη, είναι αυθόρμητος πολύ και νομίζω πως εκεί έχουμε αποκτήσει μια χημεία. Δεν έχουμε τσακωθεί ποτέ. Είναι πραγματικότητα. Πάντα συζητάμε όλα τα ζητήματα που προκύπτουν, πάντα βρίσκουμε εκείνο το σημείο που και επιδημιολογικά και επιστημονικά μπορούμε να στηρίξουμε ένα μέτρο, ταυτόχρονα και επιχειρησιακά να μπορέσουμε να το στηρίξουμε σε επίπεδο κοινωνίας και σε επίπεδο εφαρμογής των μέτρων που χρειάζονται για την πορεία του».

ΠΗΓΗ: instanews.gr

Συνεχίζοντας την περιήγηση στο Periodista.gr, αποδέχεστε τη χρήση Cookies Αποδοχή