από τον Δημήτρη Μπεκιάρη

«Δεν έχει αξιοπρέπεια ή έχει τη φωλιά του...» - Τι λένε στην πιάτσα για κορυφαίο στέλεχος του ΣΥΡΙΖΑ που βρίσκεται κοντά στον Τσίπρα

ΣΥΡΙΖΑ

ΣΥΡΙΖΑ

Παρασκευή, 15 Μάιος 2020

Συνεχείς είναι επιθέσεις δέχεται από εκδοτικό συγκρότημα της Δεξιάς κορυφαίο στέλεχος του ΣΥΡΙΖΑ γνωστό για τις στενές σχέσεις που έχει με τον Αλέξη Τσίπρα. 

Εκείνο που διαπιστώνουν όσοι παρακολουθούν στενά το ιστορικό των επιθέσεων και τα υπονοούμενα που αφήνει ο εκδότης εφημερίδας του συγκροτήματος είναι ότι το κορυφαίο στέλεχος και πρώην υπουργός αποφεύγει συστηματικά να απαντήσει. 

Εκφράζεται επομένως από διαφόρους η εξής απορία: "Μα καλά, δεν έχει αξιοπρέπεια;". Πράγματι η... αμυντική στάση του άλλοτε πανίσχυρου υπουργού δεν αποτελεί και τον πιο αξιοπρεπή δρόμο. Ή μάλλον πρόκειται για πρωτοφανή ξεφτίλα να μένουν αναπάντητες οι επιθέσεις.

Οι πιο μυημένοι στα... νταραβέρια πάντως λένε ότι ο πρώην κορυφαίος υπουργός του ΣΥΡΙΖΑ: "Μάλλον έχει τη φωλιά του λερωμένη". 

Κάποια ντοκουμέντα που κυκλοφορούν δεξιά κι αριστερά και μία σκοτεινή υπόθεση στην παραλιακή λεωφόρο μπορούν να λύσουν τις απορίες ισχυριζονται οι γνωρίζοντες και προσθέτουν πως οι αδαείς θα μείνουν με το στόμα ανοιχτό αν διάφορα πράγματα γίνουν γνωστά. 

Συνεχίζοντας την περιήγηση στο Periodista.gr, αποδέχεστε τη χρήση Cookies Αποδοχή