από τον Δημήτρη Μπεκιάρη

Πασίγνωστη δημοσιογράφος αποκαλύπτει για τον Άδωνι: «Έκρινε ότι δεν είχε πιθανότητα στον μηχανισμό που τον διόρισε υπουργό»

Ο Άδωνις Γεωργιάδης

Ο Άδωνις Γεωργιάδης

Τρίτη, 19 Μάιος 2020

Διαβάστε το αποκαλυπτικό απόσπασμα από το άρθρο της Λώρης Κεζά που δημοσιεύτηκε στο tvxs.gr.

Όταν έφυγα από την εφημερίδα, πριν τριάμισι χρόνια, είχα μια συνάντηση με πολιτικό πρόσωπο της τότε αντιπολίτευσης, της Νέας Δημοκρατίας. Δεν ζήτησα τη συνάντηση, μού τη ζήτησαν και τούτο έχει σημασία.

Διερευνήσαμε την προοπτική να ασχοληθώ επαγγελματικά με το κόμμα. Μέλος δεν ήμουν, φιλικά προσκείμενη δεν ήμουν αλλά μπορούσα, μου είπαν, να προσφέρω.

Κάποια στιγμή, μετά από συσκέψεις και προτάσεις, έθεσα ζήτημα μισθού. Αστείο. «Όταν θα έρθουμε στα πράγματα, θα τα κανονίσουμε». «Όταν έρθετε στα πράγματα, θα διορίσετε τα ανίψια σας» είπα κοιτάζοντας στα μάτια το πολιτικό πρόσωπο.

Ανέφερα το περιστατικό σε γόνο του κόμματος. Δεν έχει σημασία το όνομα, αν και όλοι το ξέρετε. «Στη Νέα Δημοκρατία δεν θα σταθείς ποτέ, εμείς είμαστε οικογένεια». Μια κουβέντα της στιγμής, απλή, αληθινή και απολύτως διαφωτιστική για τη δημόσια ζωή στην Ελλάδα.

Αρκετά χρόνια πριν από αυτό το ασήμαντο περιστατικό, ο Άδωνης Γεωργιάδης μού είχε εξηγήσει ότι πολιτεύτηκε με το ΛΑΟΣ επειδή στη Νέα Δημοκρατία δεν θα είχε ποτέ τη δυνατότητα να είναι υποψήφιος. Όχι να εκλεγεί, να είναι υποψήφιος. Έκρινε ότι δεν είχε καμία πιθανότητα ανέλιξης σε έναν μηχανισμό που στη συνέχεια τον διόρισε υπουργό.

Τούτων δοθέντων, μην απορείτε γιατί ο Κώστας Μπακογιάννης οργανώνει μαζική εκδήλωση θέτοντας σε κίνδυνο την υγεία συμπολιτών.

Συνεχίζοντας την περιήγηση στο Periodista.gr, αποδέχεστε τη χρήση Cookies Αποδοχή