από τον Δημήτρη Μπεκιάρη

«Ανύπαρκτη η σχέση με τον Τσίπρα...» - Οι κατηγορίες του Νίκου Κοτζιά και το άγριο παρασκήνιο αφού πέρασε το κατώφλι της Κουμουνδούρου

Ο Νίκος Κοτζιάς και ο Αλέξης Τσίπρας

Ο Νίκος Κοτζιάς και ο Αλέξης Τσίπρας

Τετάρτη, 03 Ιούνιος 2020

Μπορεί λίγο πριν την πανδημία του κορωνοϊού ο Νίκος Κοτζιάς να είχε περάσει το κατώφλι της Κουμουνδούρου και να είχε συναντηθεί με τον Αλέξη Τσίπρα, όμως φαίνεται ότι η σχέση των δύο ανδρών δεν βελτιώθηκε πολύ.

Αντιθέτως, καίτοι μετά την εν λόγω συνάντηση είχαν καλλιεργηθεί προσδοκίες ενός είδους πολιτικής συνεργασίας μεταξύ του ΣΥΡΙΖΑ και του Νίκου Κοτζιά, μέσω του πολιτικού φορέα που έχει ιδρύσει («Πράττω»), ο ίδιος ο αρχιτέκτονας της Συμφωνίας των Πρεσπών φρόντισε να... «γειώσει» την εν λόγω προοπτική.

Συγκεκριμένα, μιλώντας στην εκπομπή «Kontra24» και στον Αιμίλιο Λιάτσο τα ξημερώματα της Τρίτης, ο πρώην υπουργός Εξωτερικών χαρακτήρισε «ανύπαρκτη» τη σχέση του με τον Αλέξη Τσίπρα, κατηγορώντας τον αρχηγό της αξιωματικής αντιπολίτευσης ότι δεν έχει ανταποκριθεί στις προτάσεις του. Φαίνεται, λοιπόν, ότι η σχέση των δύο ανδρών, που έχει περάσει από σαράντα κύματα, δε θα φτιάξει τόσο εύκολα.

ΠΗΓΗ: matrix24.gr

Συνεχίζοντας την περιήγηση στο Periodista.gr, αποδέχεστε τη χρήση Cookies Αποδοχή