από τον Δημήτρη Μπεκιάρη

«Τι είναι αυτά που λες...» - «Πλακώθηκαν» άσχημα ο Τζουμάκας με τον Σκουρλέτη

Τσίπρας και Τζουμάκας

Τσίπρας και Τζουμάκας

Δευτέρα, 29 Ιούνιος 2020

Η συνεδρίαση του Πολιτικού Συμβουλίου του ΣΥΡΙΖΑ που οδήγησε στην Κεντρική Επιτροπή Ανασυγκρότησης δεν ήταν δύσκολη μόνο επειδή το κλίμα βάρυνε λόγω της «υπόθεσης Παππά». Αντιθέτως, εκδηλώθηκαν και οργανωτικές διαφωνίες εσωκομματικού χαρακτήρα. Για παράδειγμα, όταν ο Στέφανος Τζουμάκας εξηγούσε ότι δεν γίνεται να οδηγήσουν τον ΣΥΡΙΖΑ στο συνέδριο «δύο όργανα» και πρόσθεσε ότι η θητεία των οργάνων του ΣΥΡΙΖΑ «έχει λήξει από τον Σεπτέμβριο του 2019», προκάλεσε την έντονη αντίδραση του Πάνου Σκουρλέτη.

«Τι είναι αυτά που λες;», τού είπε ο Σκουρλέτης χτυπώντας το χέρι στο τραπέζι της συνεδρίασης, ενώ γυρνώντας στον Αλέξη Τσίπρα, ο γραμματέας του ΣΥΡΙΖΑ πρόσθεσε: «Μας προσβάλλει όλους, προσβάλλει και σένα, γιατί αν έχει η θητεία μας, ούτε εσύ είσαι πρόεδρος. Πάρτε το απόφαση, τα εκλεγμένα όργανα του κόμματος θα υπάρχουν μέχρι την ημέρα που θα γίνει το Συνέδριο».

Πάντως, ο Τζουμάκας δεν σήκωσε το γάντι, προκειμένου να μην χαλάσει το κλίμα της συνεδρίασης, που ήταν ήδη βαρύ για πολλούς και διάφορους λόγους...

ΠΗΓΗ: matrix24.gr

Συνεχίζοντας την περιήγηση στο Periodista.gr, αποδέχεστε τη χρήση Cookies Αποδοχή