από τον Δημήτρη Μπεκιάρη

«Γκρεμοτσακίζεται» η δημοφιλία του Νίκου Παππά - Το 70% δηλώνει ότι τον αντιπαθεί - Δημοσκόπηση που σοκάρει για τον άλλοτε πανίσχυρο υπουργό του ΣΥΡΙΖΑ

Ο Νίκος Παππάς

Ο Νίκος Παππάς

Δευτέρα, 29 Ιούνιος 2020

Μπορεί στη δημοσκόπηση της Prorata (Δείτε ΕΔΩ) ο ΣΥΡΙΖΑ να μειώνει τη διαφορά από τη Νέα Δημοκρατία, ωστόσο η πορεία του Νίκου Παππά είναι αντιστρόφως ανάλογη. 

Σύμφωνα με την ίδια δημοσκόπηση το 70% δηλώνει ότι τον αντιπαθεί. Καταλαβαίνει λοιπόν ο κάθε ένας πως με την επιλογή του ο Αλέξης Τσίπρας να στηρίζει τον άλλοτε κραταιό υπουργό του ΣΥΡΙΖΑ είναι σαν πυροβολεί τα πόδια του και να υπονομεύει την επαναφορά του κόμματός του σε τροχιά εξουσίας. 

Σύμφωνα δε με τους ειδικούς στο παρασκήνιο η κατάσταση στο άμεσο μέλλον θα γινει χειρότερη για τον Νίκο Παππά, όχι μόνο εξαιτίας των συνομιλιών της ντροπής με τον Σάμπυ Μιωνή, αλλά και λόγω κι άλλων αποκαλύψεων, που όπως λέγεται θα έρθουν. 

Το παραπάνω ποσοστό αφορά στο σύνολο του δειγματος. Αλλά και στους ψηφοφόρους του ΣΥΡΙΖΑ ο Νίκος Παππάς δεν βρίσκεται ψηλά, ενώ ένα ποσοστό πάνω από 20% δηλώνει ότι τον αντιπαθεί. 

Δείτε αναλυτικά τη δημοσκόπηση ΕΔΩ

Συνεχίζοντας την περιήγηση στο Periodista.gr, αποδέχεστε τη χρήση Cookies Αποδοχή