από τον Δημήτρη Μπεκιάρη

Κατηγορία: ΠΑΡΑΠΟΛΙΤΙΚΑ

ΑΝΤΙΓΟΝΗ ΛΥΜΠΕΡΑΚΗ: Και όμως, αυτή η γυναίκα είναι καθηγήτρια οικονομικών στο Πάντειο!

Η Αντιγόνη Λυμπεράκη, σε ευτυχισμένες στιγμές με τον θείο Μητσοτάκη... στα νιάτα της

Η Αντιγόνη Λυμπεράκη, σε ευτυχισμένες στιγμές με τον θείο Μητσοτάκη... στα νιάτα της

Δεν είναι να απορείς γιατί στην Ελλάδα μεσουρανούν οι Στουρναρες, οι Παπακωνσταντινηδες και οι λοιποί αγράμματοι, διαπλεκόμενοι του μνημονίου. Είναι να απορείς πως η κυρία Λυμπεράκη βρέθηκε να διδάσκει αμειβόμενη με δημόσιο χρήμα.
Πέμπτη, 25 Δεκέμβριος 2014

ΤΩΡΑ: Αγία Πετρούπολη!» Μας ενημέρωσε η κυρία καθηγήτρια στο τουίτερ, δείχνοντας φωτογραφια με άδεια ράφια, αποτέλεσμα της επίθεσης των αγορών στην Ρωσία.

Υπάρχει όμως ενα μικρό πρόβλημα.

Η φωτογραφία που ανέβασε, είναι από την… …Ιαπωνία! Δηλαδη αυτη η κυρία που διδάσκει οικονομικά στα παιδιά μας, για να κατακεραυνώσει τον Τσίπρα, σηκώνει φωτογραφία απο Γιαπωνέζικο σουπερμάρκετ εποχής Φουκουσίμα, με την λεζάντα «Τωρα! Αγία Πετρούπολη»!!! Οι αγορες χορεύουν την Ρωσία Πεντοζάλη!

Δεν είναι να απορείς γιατί στην Ελλάδα μεσουρανούν οι Στουρναρες, οι Παπακωνσταντινηδες και οι λοιποί αγράμματοι, διαπλεκόμενοι του μνημονίου. Ειναι να απορείς πως η κυρία Λυμπεράκη βρέθηκε να διδάσκει τα παιδιά μας, αμειβόμενη με δημόσιο χρήμα.

Ναι, όταν τα παιδιά μας πετάνε σκουπίδια στους καθηγητές, τα καταδικάζουμε. Όταν καθηγητές τέτοιου επιπέδου πετούν σκουπίδια στα παιδιά μας, τους πληρώνουμε.

Δείτε το tweet της ανιψιάς του Μητσοτάκη

 ΠΗΓΗ: olympia.gr

Συνεχίζοντας την περιήγηση στο Periodista.gr, αποδέχεστε τη χρήση Cookies Αποδοχή