από τον Δημήτρη Μπεκιάρη

Γελοιότητες από τον θίασο της Ζωής Κωνσταντοπούλου

Ραχήλ και Ζωή

Ραχήλ και Ζωή

Γελοιότητες από το γνωστό τσίρκο
Παρασκευή, 10 Ιούνιος 2016

Παραλίγο... «θερμό» επεισόδιο αποφεύχθηκε στις εκδηλώσεις της ναζιστικής σφαγής στο Δίστομο, με πρωταγωνιστές δύο πρώην «συντρόφους» στο ΣΥΡΙΖΑ.

Την πρώην πρόεδρο της Βουλής, Ζωή Κωνσταντοπούλου και τον διάδοχό της, Νίκο Βούτση.

Αντιπροσωπεία της Πλεύσης Ελευθερίας, με επικεφαλής την Ζωή Κωνσταντοπούλου και τους Γιάννη Σταθά, Ραχήλ Μακρή και Κώστα Ζηκογιάννη, συμμετείχε στις εκδηλώσεις για τα θύματα των ναζί στο Δίστομο.

Τη στιγμή που ο Πρόεδρος της Βουλής πέρασε μπροστά από το πανό, ακούστηκαν συνθήματα περί... «γερμανοτσολιάδων» από την πλευρά της αντιπροσωπείας του κόμματος. Σύμφωνα πάντως με όσους παρακολούθησαν το περιστατικό, ο κ. Βούτσης προσπέρασε αποφεύγοντας να δώσει μεγαλύτερη διάσταση στο θέμα.

Αποτελεί πάντως ντροπή για τον  θίασο της Ζωής Κωνσταντοπούλου που έχει γίνει περίγελος σε πανελλαδική κλίμακα μέσα από τις συχνότητες των καναλιών της διαπλοκής (να σημειώσουμε ότι η ίδια η Κωνσταντοπούλου έφτασε να παραλληλίζει τον πρωθυπουργό της χώρας με "δικτάτορα" και την κυβέρνηση με χούντα), να επιλέγει μία ημέρα μνήμης, μνήμης για τη ναζιστική θηριωδία, για να καταφεύγει στις συνήθεις γελοιότητες. 

(Με πληροφορίες από τη Zougla.gr)

Συνεχίζοντας την περιήγηση στο Periodista.gr, αποδέχεστε τη χρήση Cookies Αποδοχή