από τον Δημήτρη Μπεκιάρη

Δείτε που ήταν στο Δημόσιο: Να γιατί ο «κύριος Κολλαγόνο» θέλει να παραιτηθεί η κυβέρνηση

Ο "κύριος Κολλαγόνο" και τα κορίτσια του

Ο "κύριος Κολλαγόνο" και τα κορίτσια του

Αυτός είναι ο "κύριος Κολλαγόνο" που θέλει να διώξει, παρέα με όλο το περιθώριο, την κυβέρνηση
Σάββατο, 11 Ιούνιος 2016

Ο «κύριος Κολλαγόνο» είναι καλός νεοφιλελεύθερος. Είναι κάτι σαν την οικογένεια Μητσοτάκη που επί δεκαετίες σιτίζεται από τον ελληνικό λαό και την ίδια στιγμή θέλει να ξηλώσει όλους τους δημόσιους υπαλλήλους. 

Ο «κύριος Κολλαγόνο» του κινήματος "Παραιτηθείτε" θέλει να διώξει την κυβέρνηση και αυτό θέλει να το κάνει μαζί με όλο το νεοφιλελεύθερο και ακροδεξιό περιθώριο, με τις ευλογίες του Κυριάκου Μητσοτάκη και της κλίκας του Τζήμερου και του Άδωνι. Ο "κύριος Κολλαγόνο" είναι και αυτός της "ιδιωτικής πρωτοβουλίας", της "σιωπηρής πλειοψηφίας", της "Ελλάδας της δημιουργίας".

Για να δούμε που ήταν πριν, όμως, ο ο "κύριος Κολλαγόνο" ή άλλως, Γιώργος Τσουκαλαδάκης. 

Είναι πρώην υπάλληλος και συνδικαλιστής της Ολυμπιακής. Όταν έκλεισε, βάσει της ευνοϊκής ρύθμισης για τους απολυμένους, διορίστηκε σε προσωποπαγή θέση στο Υπ. Παιδείας (Διαμαντοπούλου). Ταυτόχρονα, βάσει της ίδιας ευνοϊκής ρύθμισης, άνοιξε δική του εταιρεία εισαγωγής υγρού κολλαγόνου. 

Καταλάβατε τώρα ποιοι είναι οι "Παρατηθείτε";;; Αυτοί που θέλουν να παραιτηθεί η σημερινή κυβέρνηση για έλθουν πάλι οι δικοί τους και να συνεχίσουν τις δουλίτσες τους.

Συνεχίζοντας την περιήγηση στο Periodista.gr, αποδέχεστε τη χρήση Cookies Αποδοχή