από τον Δημήτρη Μπεκιάρη

Ο Παπαδημούλης απαντά για το tweet ΦΩΤΙΑ για τον Μαυρίκο

Ο Δημήτρης Παπαδημούλης

Ο Δημήτρης Παπαδημούλης

Η απάντηση για το tweet ΦΩΤΙΑ
Σάββατο, 11 Ιούνιος 2016

«Είπα τη γνώμη μου ανοιχτά και καθαρά, όπως έχω κάθε δικαίωμα», σχολίασε μεταξύ άλλων ο ευρωβουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ, Δημήτρης Παπαδημούλης... αναφερόμενος στο tweet του σχετικά με τον θάνατο του Μαυρίκου που έγινε viral, μιλώντας στον Real Fm 97,8.

«Είπα τη γνώμη μου ανοιχτά και καθαρά, όπως έχω κάθε δικαίωμα. Το σενάριο του ατυχήματος δεν μου φαίνεται πειστικό και έχω την αίσθηση ότι την ίδια γνώμη έχει και ο περισσότερος κόσμος. Η οικογένεια έχει ήδη υποβάλει μήνυση για ανθρωποκτονία από πρόθεση» είπε αρχικά ο κ. Παπαδημούλης και συνέχισε:

«Για να μην παριστάνουμε τους έκπληκτους, νομίζω ότι ό κ. Μαυρίκος ήταν κατηγορούμενος σε μία υπόθεση πολύ σοβαρή και οι συντάκτες του δικαστικού ρεπορτάζ, χθες μετά τον θάνατό του έβγαλαν στον αέρα μεγάλα πράγματα».

«Ο ανακριτής της υπόθεσης, ζήτησε να ανατεθεί σε ανώτερο δικαστικό, εισαγγελέα διαφθοράς γιατί βρήκε ότι ο κ. Μαυρίκος έπαιρνε με απευθείας ανάθεση τεράστια διαφημιστικά πακέτα και μάλιστα με την κομπίνα, η ανάθεση να είναι 149.000 ευρώ γιατί από 150.000 ευρώ και πάνω θα έπρεπε να υπάρχει διαγωνισμός.

«Πριν το πω, το σκέφτηκα. Επιμένω σε αυτή την άποψη, αλλιώς δεν θα το διατύπωνα. Εκτός από το δικαίωμα που έχω ως πολίτης να διατυπώνω ελεύθερα τη γνώμη μου, δεν έχω και καμία δέσμευση στο να μη μιλώ. Αν ήμουν μέλος της κυβέρνησης θα απέφευγα να διατυπώσω οποιαδήποτε κρίση», αποκάλυψε.

Συνεχίζοντας την περιήγηση στο Periodista.gr, αποδέχεστε τη χρήση Cookies Αποδοχή