από τον Δημήτρη Μπεκιάρη

ΓΕΛΑΕΙ Ο ΚΟΣΜΟΣ: Ο Ρουβάς αποκαλύπτει πότε θα κατέβει στην πολιτική

Ο Σάκης Ρουβάς

Ο Σάκης Ρουβάς

Θα γελάσει το παρδαλό κατσίκι και ο κάθε πικραμένος
Παρασκευή, 24 Ιούνιος 2016

Ο Σάκης Ρουβάς μίλησε στο περιοδικό CRASH για τα επόμενα σχέδιά του και την σχέση του με την πολιτική.

Μεταξύ άλλων ο διάσημος καλλιτέχνης, τον οποίο έχουν βάλει μπροστά διάφοροι (αδυνατούμε να πιστέψουμε ότι μπορεί να σκέφτεται σχετικά με την πολιτική) είπε ότι αν συναντούσε τον Αλέξη Τσίπρα θα τον ρωτούσε "αν είναι ευτυχισμένος με 'οσα έχει κάνει", αλλά περισσότερη αίσθηση προκάλεσε η δήλωση του οτι θα ασχοληθεί με την πολιτική αν το νιώσει 

"Για την ώρα αυτό που ήδη κάνω με καλύπτει πλήρως. Αν έρθει η στιγμή που θα αισθανθώ την ανάγκη να μπω σε αυτή τη διαδικασία, θα το κάνω. Ξέρεις έχει μεγάλη φθορά και ψυχική και σωματική και πνευματική όλο αυτό. Βεβαίως αποκομίζεις και τα ανάλογα οφέλη της διεύρυνσης του εαυτού σου εάν ασχοληθείς ενεργά και δίκαια με την πολιτική. Δεν μπορώ να το αποκλείσω. Όπως έχω πει δεν υπάρχει κορυφή, δεν υπάρχει ταβάνι για μένα, ούτε δεξιά, ούτε αριστερά. Δεν μπορώ να αποκλείσω τίποτε σε αυτή τη ζωή και αυτό είναι που μου αρέσει.  Αν κάποια στιγμή εμπλακώ με την πολιτική πιο ενεργά θα το κάνω και εκεί ή θα βοηθήσω είτε θα διδαχτώ δια τις αποτυχίας μου" δήλωσε χαρακτηριστικά ο τραγουδιστής.

Αν ασχοληθεί πάντως ο Σάκης με την πολιτική ένα είναι βέβαιο: Θα γελάσει το παρδαλό κατσίκι και παρέα ο κάθε πικραμένος.

Συνεχίζοντας την περιήγηση στο Periodista.gr, αποδέχεστε τη χρήση Cookies Αποδοχή