από τον Δημήτρη Μπεκιάρη

Η Ομάδα Αλήθεια της ΝΔ προσβάλλει την Κρήτη με χρυσαυγίτικη προπαγάνδα (ΦΩΤΟ)

Ομάδα Βλακείας

Ομάδα Βλακείας

Απευθείας από τους υπονόμους της Νέας Δημοκρατίας
Τρίτη, 16 Αύγουστος 2016

Η Ομάδα Αλήθειας είναι γνωστό ότι αποτελείται από πρόσωπα κατώτατης πνευματική υποστάθμης. Επίσης το κοινό που ασπάζεται την προπαγάνδα της Ομάδας Αλήθειας είναι χαμηλού επιπέδου, αισθητικά και πνευματικά. 

Όμως, όσο δεν σημαίνει ότι μπορεί το προπαγανδιστικό εργαλείο της Νέας Δημοκρατίας, το οποίο δημιουργήθηκε στα υπόγεια της λεωφόρου Συγγρού, από τον Γιώργο Μουρούτη και μια δράκα ακροδεξιών, να προσβάλλει την δημοκρατική παράδοση και την ιστορία της Κρήτης. Ούτε βέβαια μπορεί να προπαγανδίζει με τρόπο που θυμίζει νεοναζί.

Δε φτάνει που οι ακροδεξιοί, ανιστόριτοι αρουραίοι της Ομάδας Αλήθειας (Η οποία κανονικά θα έπρεπε να λέγεται Ομάδα Βλακείας) διαδίδουν ψευδείς ειδήσεις περί προώθησης μεταναστών στην Κρήτη, περιγράφουν, όπως κάνουν οι πολιτικά συγγενείς τους νεοναζί και χρυσαυγίτες, τους πρόσφυγες σαν να είναι σκουπίδια. Και από πάνω κοτσάρουν και τα ποσοστά του ΣΥΡΙΖΑ στην Κρήτη, στην Κρήτη της μεγάλης δημοκρατικής παράδοσης, την Κρήτη των αγώνων κατά του φασισμού και του ναζισμού, προσβάλλοντας του Κρητικούς, τους οποίους ψέγουν εννοώντας κάτι σαν «καλά να πάθετε».

ΝΤΡΟΠΗ και του Μητσοτάκη, που είναι και Κρητικός και υποθάλπει αυτό την ακροδεξιά ομάδα των ανιστόρητων.

omada alitheias kriti

 

Συνεχίζοντας την περιήγηση στο Periodista.gr, αποδέχεστε τη χρήση Cookies Αποδοχή