από τον Δημήτρη Μπεκιάρη

Οι δηλώσεις του Πάγκαλου που ΣΟΚαραν σε LIVE μετάδοση τον Μπογδάνο (ΒΙΝΤΕΟ)

Πάγκαλος και Μπογδάνος

Πάγκαλος και Μπογδάνος

ΣΟΚ στο πλατό του ΣΚΑΪ
Πέμπτη, 10 Νοέμβριος 2016 16:22

Οχι ότι περιμέναμε κάτι διαφορετικό από τον Πάγκαλο, αλλά ομολόγησε ότι τα Blog και τα Social Media «που έδωσαν φωνή στον καθένα να έχει πολιτικό λόγο» έσπασαν το μονοπώλιο των «Πεφωτισμένων» «ειδικών» να μας κυβερνούν! Ο Κ Μπογδάνος παραδέχθηκε ότι «αντι να περνάει από εμάς τους πυλωρούς (την ελιτ) η εκάστοτε πολιτική, δεν μας έχει πλεον ανάγκη» κι ο Πάγκαλος ομολόγησε «οι Δημοσιογράφοι (και οι πολιτικοί) καθοδηγούσαν τον κόσμο»

Αυτή ήταν η υπεροψία του δυνάστη, του «μετώπου της λογικης» όπως αυτοπροσδιορίζονται, όχι τώρα, από την αρχή του κόσμου. Αυτή η υπεροψία της Ελιτ που κυβερνούσε την Ελλάδα από την μέρα ίδρυσης της ΓΈλληνικής Δημοκρατίας. Οι «αυθεντίες» που είχαν το «προνόμιο» να μας κυβερνούν έχοντας μόνον αυτοί την ικανότητα να ξέρουν τι είναι καλό για το αμόρφωτο και φτωχό πόπολο και τώρα που απέκτησε φωνή μέσω των αμεσοδημοκρατικών κοινωνικών δικτύων «κάνει λάθη» όπως έλεγε κι η επίσης νεοφιλελεύθερη Αντιγόνη Λυμπεράκη.

Φυσικά ως «λάθος» εννοούν την αντίδραση των λαών στα Ιερατεία των Βρυξελλών, στους νταβατζήδες που έπαιρναν δάνεια «αέρα» με αντάλλαγμα να προβάλλουν τους πολιτικούς που μετά έστειλαν τον «αέρα» να πληρωθεί από το λαο με κόστος την εξαθλίωση εκατοντάδων χιλιάδων συμπολιτών μας, με τις αυτοχειρίες και τα οικογενειακά δράμα εκατοντάδων άλλων.

Οι κάτοχοι της «λογικής» ήξεραν το καλό σου, στο χρηματιστήριο, στα swap, στα θαλασσοδάνεια, στα υποβρύχια, στη siemens, στις υποκλοπές, στο Αναν, στην Μαδρίτη, στις γκρίζες ζώνες και στο τέλος ήξεραν «το καλό σου» όταν άνοιξαν την κερκόπορτα στο ΔΝΤ.

Τι να κάνουμε κ.Πάγκαλε και κ.Μπογδάνο, μας «κλέψατε τα όνειρα, θα χάσετε τον ύπνο σας¹» όπως έγραφε κι ένα πανό των indignados

 

\¹Si no nos dejáis soñar, no os dejaremos dormir

thefaq.gr

Συνεχίζοντας την περιήγηση στο Periodista.gr, αποδέχεστε τη χρήση Cookies Αποδοχή