από τον Δημήτρη Μπεκιάρη

Βουλευτές της ΝΔ για Μητσοτάκη: «Μαζέψτε επιτέλους αυτόν τον άχρηστο»

Νέα Δημοκρατία

Νέα Δημοκρατία

Καζάνι έτοιμο να εκραγεί η Νέα Δημοκρατία
Τρίτη, 27 Δεκέμβριος 2016 15:30

Αναβρασμός επικρατεί τις τελευταίες ώρες στο γαλάζιο στρατόπεδο μετά τις απανωτές γκάφες της ηγεσίας της Νέας Δημοκρατίας, από την άρνησή της να ψηφίσει υπέρ της 13ης σύνταξης, που ήδη έχει προκαλέσει οργή στην κοινωνία, ιδιαίτερα μετά τις αποκαλύψεις ότι αυτό συνέβη με εντολή Σόιμπλε, μέχρι την υπερηχητική "σφαλιάρα" Ντάισελμπλουμ για τα βραχυπρόθεσμα μέτρα και την επικών διαστάσεων γκάφα του κόμματος της αξιωματικής αντιπολίτευσης με την επιστολή Τσακαλώτου στους θεσμούς. 

Τα τηλέφωνα στα γραφεία της ΝΔ στην οδό Πειραιώς έχουν κυριολεκτικά σπάσει από βουλευτές του κόμματος, που γίνονται δέκτες των παραπόνων ψηφοφόρων τους, και όχι μόνο, στις περιφέρειές τους, όπου έχουν βρεθεί για τις τις γιορτές. 

Βουλευτής της ΝΔ μάλιστα έλεγε σε άλλο κορυφαίο στέλεχος της Νέας Δημοκρατίας για τον πρόεδρο του κόμματος, Κυριάκο Μητσοτάκη "Μαζέψτε επιτέλους αυτον τον άχρηστο. Έχουμε πρόβλημα, δεν το καταλαβαίνετε;". 

Δεν είναι εξάλλου τυχαίο ότι και ο πρώην πρωθυπουργός και πρώην πρόεδρος της ΝΔ, Κώστας Καραμανλής έχει εκφράσει την οργή του στους συνεργάτες του για τον κατήφορο που έχει πάρει η Νέα Δημοκρατία επί των ημερών του Κυριάκου Μητσοτάκη στην ηγεσία. 

Άλλος βουλευτής έλεγε: "Ακόμη και ψηφοφόροι μας, μας λένε ότι ακολουθούμε πιστά τις εντολές των Γερμανών. Κάποιος τις προάλλες με χαρακτήρισε πιστό σκυλί του Σόιμπλε". 

Οι εξελίξεις στο κόμμα της αξιωματικής αντιπολίτευσης αναμένονται ραγδαίες και τα μαντάτα για τον Κυριάκο Μητσοτάκη θα είναι άσχημα στις δημοσκοπήσεις που θα δουν το φως της δημοσιότητας το επόμενο χρονικό διάστημα. 

Συνεχίζοντας την περιήγηση στο Periodista.gr, αποδέχεστε τη χρήση Cookies Αποδοχή