από τον Δημήτρη Μπεκιάρη

Παραλίγο τετ α τετ Τσίπρα με Χρυσόγονο- Έφυγε από το ουζερί όταν έμαθε πως θα...

Παραλίγο συνάντηση

Παραλίγο συνάντηση

Παραλίγο
Παρασκευή, 06 Ιανουάριος 2017 11:14

Πρόσωπο με πρόσωπο με τον Αλέξη Τσίπρα θα βρισκόταν παρ’ ολίγο ο ευρωβουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ Κώστας Χρυσόγονος. Η συνάντηση θα είχε ιδιαίτερο ενδιαφέρον μετά τον καβγά που ξέσπασε από το πρωί μεταξύ του ευρωβουλευτή και του Μεγάρου Μαξίμου.

Υπενθυμίζεται ότι σε πρωινές δηλώσεις του (στον ΣΚΑΙ) ο κ. Χρυσόγονος είχε αφήσει αιχμές κατά του κ. Τσίπρα λέγοντας ότι «δυο χρόνια έχω να δω τον πρωθυπουργό, από το Μάρτιο του 2015 που συναντηθήκαμε με την ευρωομάδα του ΣΥΡΙΖΑ (…) Ούτε κατ’ ίδιαν τον έχω δει (…) Προφανώς ενημερώνεται για τα ευρωπαϊκά θέματα από τον κ. Καρανίκα, την κ. Νοτοπούλου και το άλλο επιτελείο του Μαξίμου». Οι δηλώσεις ενόχλησαν τον κ. Τσίπρα ο οποίος απάντησε μέσω κύκλων του με το σκωπτικό: «ο πρωθυπουργός δεν επιλέγει τους συνομιλητές του από τα πάνελ των τηλεοπτικών σταθμών».

Οι δύο άνδρες θα βρίσκονταν παρ’ ολίγο τετ α τετ σήμερα το μεσημέρι στο ουζερί «Αγορά»  όπου γευμάτισε ο πρωθυπουργός με κυβερνητικά, κοινοβουλευτικά και κομματικά στελέχη. Έκανε εντύπωση το γεγονός ότι ο ευρωβουλευτής δεν προσκλήθηκε σε αυτό το γεύμα. Ωστόσο ήταν προσκεκλημένος σε γειτονικό φιλικό τραπέζι το οποίο διοργάνωνε ο αντιπρόεδρος της ΕΥΑΘ Γιάννης Παπαϊωάννου ο οποίος ήταν παλιότερα συνεργάτης του γραφείου του. Ο κ. Χρυσόγονος πληροφορήθηκε εκεί ότι επίκειται η άφιξη του πρωθυπουργού. Έμεινε για λίγα λεπτά και αποχώρησε εσπευσμένα περίπου δέκα λεπτά πριν από την άφιξη του κ. Τσίπρα.  

Ο πρωθυπουργός έφτασε στην «Αγορά» γύρω στις 3, συνοδευόμενος από την επικεφαλής του πρωθυπουργικού γραφείου στη Θεσσαλονίκη Κατερίνα Νοτοπούλου. Ο πρωθυπουργός χαιρέτησε αρκετούς από τους θαμώνες όπως και τους δημοσιογράφους και εν συνεχεία πήγε στο τραπέζι όπου είχαν ήδη καθίσει τα στελέχη του ΣΥΡΙΖΑ. Ήταν εκεί ο υπουργός Βερναρδάκης, ο αναπληρωτής υπουργός Φάμελλος, ο υφυπουργός Πιτσιόρλας, οι βουλευτές Παρασκευόπουλος, Μπόλαρης, Μηταφίδης, Τριανταφυλλίδης, οι κρατικοί αξιωματούχοι Αντωνούδης, Καλφακάκου, Πλωμαρίτης, Μέλιος, Τζίκας και στελέχη των δύο Νομαρχιακών Επιτροπών του ΣΥΡΙΖΑ.

voria.gr

Συνεχίζοντας την περιήγηση στο Periodista.gr, αποδέχεστε τη χρήση Cookies Αποδοχή