από τον Δημήτρη Μπεκιάρη

Νέο επεισόδιο στο σίριαλ «Ξεκατίνιασμα στην παιδική χαρά»: Κουτσούμπα κατά Ζωής για τα «λαμόγια της Αριστεράς» (ΒΙΝΤΕΟ)

Ζωή και Δέσποινα

Ζωή και Δέσποινα

Συνεχίζεται το σίριαλ και θα έχει ακόμη πολλά επεισόδια
Δευτέρα, 09 Ιανουάριος 2017 11:33

Επίθεση στη Ζωή Κωνσταντοπούλου κάνει με δήλωσή της η Δέσποινα Κουτσούμπα, περιφερειακή σύμβουλος Αττικής και στέλεχος της ΑΝΤΑΡΣΥΑ.

«Να εμφανίσει στοιχεία για τις γελοίες κατηγορίες της και να τα προσκομίσει στον Γενικό Επιθεωρητή Δημόσιας Διοίκησης (ή άλλο αρμόδιο όργανο), αλλιώς να τις αποσύρει και να ζητήσει συγγνώμη» αναφέρει μεταξύ άλλων στη δήλωση.

Βέβαια, προσθέτει η κ. Κουτσούμπα, «αν είχε οποιοδήποτε δεδομένο που να στοιχειοθετεί αυτά που λέει, θα το είχε ήδη καταθέσει, αντί να περιφέρει ανυπόστατες καταγγελίες στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης και στα τηλεοπτικά πλατώ».

Στη δήλωσή της η κ. Κουτσούμπα αναφέρει: «Έχουν περάσει 10 μέρες από τη στιγμή που δημοσιοποίησα τα τεκμήρια που αποδεικνύουν, πέρα από κάθε αμφιβολία, τη γελοιότητα και το ψεύδος των κατηγοριών που έχει εξαπολύσει εναντίον μου η Ζωή Κωνσταντοπούλου και το περιβάλλον της. Μετά από 10 μέρες, αντί να αποσύρει τα ανυπόστατα ψεύδη και τις συκοφαντίες, χωρίς καμιά ντροπή, συνεχίζει την επίθεση λάσπης, αποκαλώντας εμένα και τον σύζυγό μου "λαμόγια της αριστεράς"».

Επίσης, η κ. Κουτσούμπα σημειώνει: «Αποδεικνύεται ότι η κ. Κωνσταντοπούλου μπορεί να χρησιμοποιήσει οποιοδήποτε ψέμα ή τερατολογία για να χτυπήσει όποιον θεωρεί πολιτικό της αντίπαλο. Το ότι ανάγει σε πολιτικό της αντίπαλο την μαχόμενη αριστερά, και με έμφαση την ΑΝΤΑΡΣΥΑ, είναι κάτι που θα πρέπει να προβληματίσει όσους και όσες ακόμη πιστεύουν ότι υπάρχουν "από μηχανής σωτήρες" ή ότι αρκεί ο θολός αντιμνημονιακός λόγος, χωρίς καμία ταξική αναφορά, χωρίς διάθεση σύγκρουσης με τους εκπροσώπους του κεφαλαίου και ρήξη με την ΕΕ, για να απαλλαγούμε από το μνημονιακό ζυγό.

Για τα υπόλοιπα, θα ήθελα να θυμίσω απλώς στην κ. Κωνσταντοπούλου ότι δεν είμαστε ίδιες. Έκαστη εφ' ω ετάχθη».

Η Ζωή Κωνσταντοπούλου προ ημερών καταφέρθηκε εναντίον του στελέχους της ΑΝΤΑΡΣΥΑ και έκανε μεταξύ άλλων λόγο για «προσπάθεια υπονόμευσης της Πλεύσης Ελευθερίας» αλλά και για «εξαγορά τριών συνεργατών της», όπως είπε η Ζωή Κωνσταντοπούλου. Επίσης αναφέρθηκε σε "λαμόγια της Αριστεράς" εννοώντας την Δέσποινα Κουτσούμπα, τον σύζυγό της Παναγιώτη Σωτήρη και κάποιους δημοσιογράφους εντύπων πολύ χαμηλής κυκλοφορίας.

Δείτε το ΒΙΝΤΕΟ με τις καταγγελίες

Συνεχίζοντας την περιήγηση στο Periodista.gr, αποδέχεστε τη χρήση Cookies Αποδοχή