από τον Δημήτρη Μπεκιάρη

Άθλια LIVE επίθεση Δένδια σε δημοσιογράφο της Καθημερινής που έχει δική του άποψη και δεν συμφωνεί με τον Αλαφούζο (ΒΙΝΤΕΟ)

Ο Νίκος Δένδιας

Ο Νίκος Δένδιας

Δείτε το ΒΙΝΤΕΟ
Τρίτη, 14 Φεβρουάριος 2017

Απίστευτα τα όσα συνέβησαν στο studio της ΕΡΤ, στην εκπομπή του Πάνου Χαρίτου, με προσκεκλημένους τον υπουργό Ψηφιακής Πολιτικής, Νίκο Παππά και τον Νίκο Δένδια από τη Νέα Δημοκρατία.

Όταν το θέμα έφτασε στη δημόσια ασφάλεια, ο Νίκος Δένδιας επέπληξε - ΑΚΟΥΣΟΝ, ΑΚΟΥΣΟΝ - τον δημοσιογράφο της Καθημερινής Π. Παπακωνσταντίνου επειδή δεν είχε την ίδια άποψη με τον ιδιοκτήτη της εφημερίδας στην οποία εργάζεται, δηλαδή με τον Αλαφούζο. Την άποψη του Αλαφούζου, μάλλον ο Νίκος Δένδιας θα την γνωρίζει από πρώτο χέρι και δεν ξέρουμε ποιος δίνει γραμμή σε ποιον. 

Υπάρχει, όμως, κάτι πιο σοβαρό.

Σύμφωνα με τη λογική του Νίκου Δένδια οι δημοσιογράφοι πρέπει να έχουν την άποψη του "αφεντικού". Θα μπορούσε μάλιστα, ο τρόπος με τον οποίο μίλησε ο Νίκος Δένδιας να συνιστά έμμεση απειλή σε βάρος του δημοσιογράφου. Ο Νίκος Δένδιας προχώρησε και ένα βήμα παραπάνω. Κατηγόρησε τον συγκεκριμένο δημοσιογράφο για την αρθρογραφία του σε εφημερίδα της Αριστεράς.

Είναι προφανές ότι στη Νέα Δημοκρατία δεν ανέχονται οι δημοσιογράφοι να εκφράζονται ελεύθερα. Ιδίως δε όταν οι ιδιοκτησίες των ΜΜΕ "γραμμώνουν" για λογαριασμό του κόμματος του Κυριάκου Μητσοτάκη. Ο Νίκος Δένδιας απευθυνόμενος στον Π. Παπακωνσταντίνου είπε ότι έχει συνειδησιακό πρόγραμμα με την εφημερίδα στην οποία εργάζεται επειδή δεν συμφωνεί με τις απόψεις του Αλαφούζου.

Δείτε το ΒΙΝΤΕΟ

Συνεχίζοντας την περιήγηση στο Periodista.gr, αποδέχεστε τη χρήση Cookies Αποδοχή