από τον Δημήτρη Μπεκιάρη

Ο Θεόδωρος Πάγκαλος αποκάλυψε τι θα ψηφίσει στις επόμενες εκλογές - Τι συμβουλές δίνει στον Μητσοτάκη

Ο Θεόδωρος Πάγκαλος

Ο Θεόδωρος Πάγκαλος

Πέμπτη, 16 Φεβρουάριος 2017 17:02

Η νέα δήλωση πίστης του Θ,. Πάγκαλου στον Κυριάκο Μητσοτάκη και τη ΝΔ της διαπλοκής, δεν εκπλήσσει πλέον κανέναν. Ο πάλαι ποτέ πληθωρικός παράγοντας του σημιτικού εκσυγχρονισμού, δήλωσε ευθέως ότι θα ψηφίσει ΝΔ για να ηττηθεί η κυβέρνηση των αλητών και των τραμπούκων.

Ο ίδιος, μιλώντας στον Σκάι, χαρακτήρισε ανύπαρκτο το ΠΑΣΟΚ του 5% και τόνισε ότι δεν μπορεί μα αυτό το ποσοστό να συνδράμει στην ήττα της κυβέρνησης.

Ο κ. Πάγκαλος, του «μαζί τα φάγαμε’, επιτέθηκε μάλιστα στη κυβέρνηση μιλώντας για «χούντα» και φασιστικές πρακτικές, αναφερόμενος σε επιθέσεις που δέχθηκε ο ίδιος προσωπικά όταν επιχειρούσε να εμφανισθεί και αν μιλήσει δημοσίως από στελέχη του κόμματος του κ. Τσίπρα. ονομάτισε μάλιστα και τον πρώην υπουργό και βουλευτή, Θ. Δρίτσα.

Οσον αφορά την ερώτηση 16 βουλευτών της ΝΔ που κατέθεσαν ερώτηση για το τάμα του έθνους, είπε ότι είναι απαράδεκτοι, διότι το θέμα συνδέεται με σκάνδαλο οικονομικό της χούντας και ζήτησε από την ηγεσία της ΝΔ να μην τους χρίσει ξανά υποψήφιους βουλευτές.

presspublica.gr

Συνεχίζοντας την περιήγηση στο Periodista.gr, αποδέχεστε τη χρήση Cookies Αποδοχή