από τον Δημήτρη Μπεκιάρη

ΑΓΡΙΟΣ πόλεμος Φώφης - Θεοδωράκη και φοβερές καταγγελίες για... εξαγορά

Φώφη Γεννηματά και Σταύρος Θεοδωράκης

Φώφη Γεννηματά και Σταύρος Θεοδωράκης

Φοβερές καταγγελίες
Τετάρτη, 12 Απρίλιος 2017

Συνεχίζεται όπως φαίνεται ο «πόλεμος» που ξέσπασε στην Κεντροαριστερά, σχετικά με τις «μεταγραφές» βουλευτών από το Ποτάμι στη Δημοκρατική Συμπαράταξη.

Συγκεκριμένα, το Ποτάμι απάντησε με αιχμηρό σχόλιο στη Φώφη Γεννηματά για τις «μετακομίσεις» βουλευτών του, σημειώνοντας:

«Επίθεση σε όσους ενίστανται στις αποστασίες βουλευτών έκανε η κυρία Γεννηματά. Χαρακτήρισε μάλιστα «χυδαιότητα» την κριτική που της ασκείται από προοδευτικούς πολίτες όλου του δημοκρατικού χώρου. Προφανώς ο χαρακτηρισμός της απευθύνεται πρωτίστως στα στελέχη της παράταξής της που συνεχίζουν να λένε ότι οι μεταγραφές βουλευτών δεν συμβαδίζουν με τα προοδευτικά ήθη. Το επεσήμαναν δημοσίως και -παρά τις αυστηρές υποδείξεις της αυλής της- το επανέλαβαν και μπροστά της στην ΚΕ του ΠΑΣΟΚ και στα όργανα της Δημοκρατικής Συμπαράταξης. Η κυρία Γεννηματά όμως δεν ανέχεται την κριτική και προσπαθεί να φιμώσει αυτούς που δυσανασχετούν με παζάρια, υποσχέσεις και εξαγορές», αναφέρει το Ποτάμι.

Για εξαγορές άλλωστε, έχει κάνει λόγο ξανά στο παρελθόν το Ποτάμι, εκείνη τη φορά αναφερόμενο στους βουλευτές του οι οποίοι αποχώρησαν: «Η ηγεσία του ΠΑΣΟΚ εξαγοράζει βουλευτές υποσχόμενη έδρες και θέσεις όταν «επιστρέψουμε στα πράγματα».altsantiri

Συνεχίζοντας την περιήγηση στο Periodista.gr, αποδέχεστε τη χρήση Cookies Αποδοχή