από τον Δημήτρη Μπεκιάρη

Γελάει ο κόσμος με κάποιους από τους σημερινούς επικριτές της Ζωής Κωνσταντοπούλου

Η Ζωή Κωνσταντοπούλου

Η Ζωή Κωνσταντοπούλου

Δευτέρα, 12 Ιούνιος 2017

Μας ήταν πολύ δύσκολο να βρούμε τον κατάλληλο τίτλο για αυτό το σημείωμα. Τελικά επιλέξαμε τον παραπάνω που αποτυπώνει την πραγματικότητα. Χρειάστηκε να περάσει ένα αρκετά σημαντικό χρονικό διάστημα για να καταλάβουν ακόμη και οι πιο... δύσπιστοι τι ακριβώς είναι το φαινόμενο "Ζωή Κωνσταντοπούλου". Δεν θα αναφερθούμε σε αυτό. Εμείς αναλύσαμε και δείξαμε το "φαινόμενο Ζωή Κωνσταντοπούλου" όταν κάποιοι στην ελληνική πολιτική πραγματικότητα τη θεοποιούσαν, την αποθέωναν και σήμερα σαν όχλος της επιτίθενται, τώρα που είναι πολιτικά τελειωμένη. Η λογική του όχλου εμάς δεν μας ταιριάζει. Δεν χρειάζεται να κρυβόμαστε ανάμεσα στους πολλούς, όταν μπορούμε και φυσικά έχουμε το θάρρος να κάνουμε τη δουλειά μας και μόνοι μας. Οπότε τώρα θα παρακολουθήσουμε με πολύ μεγάλη ευχαρίστηση το ξεκατίνιασμα που διεξάγεται και θα διεξαχθεί. 

Το καλοκαίρι του 2015, ξημερώματα της 14ης Αυγούστου, στο πλαίσιο της κρίσιμης συζήτησης στη βουλή η Ζωή Κωνσταντοπούλου, Πρόεδρος της Βουλής τότε, είχε καταγγείλει το PERIODISTA.GR ως "επίδοξη νέα διαπλοκή" και είχε αναφερθεί σε... γνωστές σχέσεις με το Μέγαρο Μαξίμου (Δείτε το ΒΙΝΤΕΟ ΕΔΩ). Τον Σεπτέμβρη του ίδιου έτους, λίγο πριν από τις κρίσιμες εκλογές, η Ζωή Κωνσταντοπούλου είχε δώσει συνέντευξη Τύπου στην οποία είχε επιτεθεί προσωπικά στον εκδότη του PERIODISTA.GR, Δημήτρη Μπεκιάρη καταγγέλλοντας "Σύνδεση με τον Αλέξη Τσίπρα και τον Νίκο Παππά" με το επιχείρημα ότι, ο Δημήτρης Μπεκιάρης στις "ευρωεκλογές του 2014 είχε αναλάβει την προεκλογική εκστρατεία του ΣΥΡΙΖΑ στο διαδίκτυο και ότι είχε καταγγελθεί για τις σχέσεις με τον (τότε) υπουργό Επικρατείας" (Δείτε τα ΒΙΝΤΕΟ ΕΔΩ).

Και τι δεν είχαμε ακούσει τότε; Και τι δεν είχαν γράψει για το Periodista.gr και τον Δημήτρη Μπεκιάρη; Από τον κύκλο της Ζωής Κωνσταντοπούλου διέρρεαν και διοχέτευαν σε ιστοσελίδες πως δήθεν ο Δημήτρης Μπεκιάρης είχε διοριστεί στη γενική γραμματεία ενημέρωσης εξαιτίας της συνωνυμίας με έναν εργαζόμενο εκεί (Διαβάστε ΕΔΩ). Τι κι αν διαψεύσαμε τα περί διορισμού; Ο όχλος συνέχισε να γράφει με αμείωτη ένταση τα ψεύδη του. Κάποιος δημοσιογράφος μεγάλης φιλοκυβερνητικής καθημερινής εφημερίδας, που ο ίδιος σήμερα λιβανίζει από το πρωί μέχρι το βράδυ την κυβέρνηση (Θα τα πούμε κι αυτά στην ώρα τους) και τότε λιβάνιζε τη Ζωή Κωνσταντοπούλου, μας κατηγορούσε για "νέο αυριανισμό" γράφοντας απίστευτα πράγματα στην εφημερίδα του τότε. Σήμερα η εφημερίδα του επιτίθεται στη Ζωή Κωνσταντοπούλου επισημαίνοντας τον πολιτικό κατήφορο του προσώπου, εξαιτίας του επεισοδίου στο Δίστομο και της άθλιας επίθεσης στον Μανώλη Γλέζο. Τώρα διαπίστωσαν τον πολιτικό κατήφορο, αφού οι ίδιοι πρώτα "έστησαν" το πολιτικό φαινόμενο "Ζωή Κωνσταντοπούλου". 

Την ίδια στιγμή όλοι οι παλαιοί υποστηρικτές και συνοδοιπόροι της Ζωής Κωνσταντοπούλου, με τον ίδιο αγελαίο τρόπο που λειτουργούν, δειλοί, με ανύπαρκτη αντίληψη και μηδενικό πολιτικό αισθητήριο αλαλάζουν σε βάρος της. Είναι οι ίδιοι που αλάλαζαν σε βάρος μας το 2015. Κάποιοι σήμερα έχουν εξελιχθεί στα μεγαλύτερα λιβανιστίρια της κυβέρνησης. Εμείς γνωρίζαμε από τότε τι είναι και τι κάνει η Ζωή Κωνσταντοπούλου. Χαιρόμαστε που το έμαθαν και αυτοί, όσο γραφικοί ή αφελείς και αν δείχνουν σήμερα. Υπάρχουν βέβαια κι εκείνοι που έδιναν ραντεβού στα σουβλατζίδικα. Αυτοί, όμως, τα έσπασαν νωρίς...

Συνεχίζοντας την περιήγηση στο Periodista.gr, αποδέχεστε τη χρήση Cookies Αποδοχή