από τον Δημήτρη Μπεκιάρη

«Ρε βρωμερά υποκείμενα της δημοσιογραφίας» - Μήνυμα για τα δουλικά των εφοπλιστών και των μητσοτάκηδων (ΦΩΤΟ)

Πολάκης και Καμμένος

Πολάκης και Καμμένος

Σάββατο, 30 Σεπτέμβριος 2017

Ο αναπληρωτής υπουργός Υγείας, Παύλος Πολάκης, δεν αφήνει τίποτα ασχολίαστο. Έτσι με μια καυστική του ανάρτηση στο facebook υπενθυμίζει τις εποχές που οι πολιτικές ηγεσίες σπαταλούσαν τα χρήματα του ελληνικού δημοσίου για αχρείαστες... συνοδείες στα ταξίδια τους. Με αυτόν τον τρόπο στηρίζει τον υπουργό Εθνικής Άμυνας, Πάνο Καμμένο που βρίσκεται στο στόχαστρο των διαπλεκόμενων συμφερόντων, ενώ οι αιχμές του είναι σαφείς για την οικογένεια Μητσοτάκη, τον ακροδεξιό αντιπρόεδρο της ΝΔ Άδωνι Γεωργιάδη και τα ΜΜΕ επιρροής Μαρινάκη. 

Σε μια καυστική του ανάρτηση στο facebook, ο Παύλος Πολάκης υπενθυμίζει τις εποχές που οι πολιτικές ηγεσίες σπαταλούσαν τα χρήματα του ελληνικού δημοσίου για αχρείαστες... συνοδείες στα ταξίδια τους, κάνοντας αντιπαραβολή με το γεγονός ότι ο Πάνος Καμμένος κατηγορείται, διότι σε ταξίδι του στο Λονδίνο, ξόδεψε τα... δικά του χρήματα.

«Ουστ λαμόγια», είναι η φράση με την οποία κλείνει την ανάρτησή του, υπενθυμίζοντας ορισμένα ακόμα γεγονότα...Ουστ λαμόγια», είναι η φράση με την οποία κλείνει την ανάρτησή του, υπενθυμίζοντας ορισμένα ακόμα γεγονότα...

Δείτε την ανάρτηση

Συνεχίζοντας την περιήγηση στο Periodista.gr, αποδέχεστε τη χρήση Cookies Αποδοχή