από τον Δημήτρη Μπεκιάρη

Ατελείωτος διασυρμός για τη δήμαρχο Μάνδρας και τους λασπομάχους - Τους διέψευσε η ΓΑΔΑ για αστυνομικές δυνάμεις και Τσίπρα (ΒΙΝΤΕΟ)

Χαμός στον ΣΚΑΪ

Χαμός στον ΣΚΑΪ

Κυριακή, 19 Νοέμβριος 2017 12:47

Ατελείωτος υπήρξε ο διασυρσμός για όσους μέσα από τη λάσπη της κακοκαιρίας και της καταστροφής, διακινούν λάσπη σε βάρος της κυβέρνησης και της Περιφέρειας Αττικής. Αντιπολίτευση και ΜΜΕ της διαπλοκής, έχουν δώσει κυριολεκτικά... λασπομαχίες και σε αυτές συμμετείχε 

Μία εκ των λασπομάχων υπήρξε και λαλίστατηστα κανάλια, δήμαρχος Μάνδρας, Ιωάννα Κριεκούκη, η οποία επικαλούμενη ανύπαρκτα στοιχεία και δήθεν καταγγελίες ισχυρίστηκε ότι «δέκα αστυνομικοί του ΟΠΚΕ χθες το βράδυ δηλώθηκαν για πλιάτσικο στη Μάνδρα αλλά φύλαγαν το σπίτι του πρωθυπουργού».

«Δεν ανταποκρίνονται στην πραγματικότητα δημοσιεύματα και αναφορές σε ΜΜΕ για μετακίνηση και διάθεση ομάδας Ο.Π.Κ.Ε, το Σάββατο 18 Νοεμβρίου, από την περιοχή της Μάνδρας, όπου είχε διατεθεί ως ενισχυτική δύναμη, στην οικία του Πρωθυπουργού», τονίζεται σε ανακοίνωση της Γενικής Αστυνομικής Διεύθυνσης Αττικής, σχετικά με τα συγκεκριμένα δημοσιεύματα.

«Το Σάββατο 18 Νοεμβρίου είχαν διατεθεί στην περιοχή της Μάνδρας - Νέας Περάμου 297 αστυνομικοί με 3 Ο.Π.Κ.Ε., 96 περιπολικά και 6 ομάδες ΔΙ.ΑΣ. Μια από τις Ο.Π.Κ.Ε. μετακινήθηκε προσωρινά, για έκτακτο υπηρεσιακό λόγο και για μικρό χρονικό διάστημα, στην περιοχή του Νέου Κόσμου», αναφέρει ακόμη η ΓΑΔΑ στην ανακοίνωσή της ενώ διευκρινίζει ότι:

«Συνολικά από 16 Νοεμβρίου μέχρι και σήμερα 19 Νοεμβρίου έχουν διατεθεί στην περιοχή Μάνδρας-Νέας Περάμου 1.172 αστυνομικοί, που κατανέμονται ως ακολούθως :

?Την Πέμπτη 16 Νοεμβρίου, 286 αστυνομικοί με 6 Ο.Π.Κ.Ε., 73 περιπολικά και 3 ομάδες ΔΙ.ΑΣ.

?Την Παρασκευή 17 Νοεμβρίου, 328 αστυνομικοί με 6 Ο.Π.Κ.Ε., 100 περιπολικά και 3 ομάδες ΔΙ.ΑΣ.

?Το Σάββατο 18 Νοεμβρίου, 297 αστυνομικοί με 3 Ο.Π.Κ.Ε., 96 περιπολικά και 6 ομάδες ΔΙ.ΑΣ.

?Σήμερα Κυριακή 19 Νοεμβρίου, διατίθενται συνολικά 261 αστυνομικοί με 6 Ο.Π.Κ.Ε., 70 περιπολικά και 6 ομάδες ΔΙ.ΑΣ».

Δείτε το ΒΙΝΤΕΟ

 

Συνεχίζοντας την περιήγηση στο Periodista.gr, αποδέχεστε τη χρήση Cookies Αποδοχή