από τον Δημήτρη Μπεκιάρη

Απίστευτο συμβάν και ανταρσία βουλευτών της ΝΔ κατά Μητσοτάκη λόγω Ντόρας

Ντόρα και Κυριάκος

Ντόρα και Κυριάκος

Τετάρτη, 06 Δεκέμβριος 2017 11:51

Η λέξη «χαμός» είναι μικρή για να περιγράψει την κατάσταση που επικρατεί στο εσωτερικό της ΝΔ μετά τη δήλωση του Κυριάκου Μητσοτάκη για τον αποκλεισμό της Ντόρας σε μελλοντική κυβέρνηση του! Ακόμη και οι εχθροί της πρώην υπουργού (που ομολογουμένως είναι πολλοί), έχουν εξοργιστεί με τον πρόεδρο του κόμματος, διότι θεωρούν την Ντόρα ένα από τα πιο αξιόλογα στελέχη, όχι μόνο της παράταξης, αλλά ολόκληρης της χώρας.

Με άλλα λόγια το κόμμα της αξιωματικής αντιπολίτευσης όσο και να το αποσιωπούν τα συστημικά ΜΜΕ είναι καζάνι που βράζει… Αφού πέρα από την Ντόρα οι περισσότεροι ανησυχούν και για τους ίδιους, δεδομένου ότι βρίθουν οι περιπτώσεις των γόνων που έχουν κληρονομήσει την εκλογική πελατεία του πατέρα τους και η πολιτική τους καριέρα ξαφνικά απειλείται!

Ενα πρώτο λοιπόν δείγμα της έντονης δυσαρέσκειας εκφράστηκε με την απουσία της πλειοψηφίας των βουλευτών της ΝΔ από την ομιλία του Κυριάκου Μητσοτάκη για την οικονομική πολιτική στο 28ο Συνέδριο του Ελληνο-Αμερικανικού Εμπορικού Επιμελητηρίου προχθές το βράδυ… Αφού παρά την κινητοποίηση που προηγήθηκε προσήλθαν μόλις 15 με 17 βουλευτές!

enimerosi24.gr

Συνεχίζοντας την περιήγηση στο Periodista.gr, αποδέχεστε τη χρήση Cookies Αποδοχή