από τον Δημήτρη Μπεκιάρη

ΕΚΤΑΚΤΟ: Θέμα απομάκρυνσης του Άδωνι από την αντιπροεδρία της ΝΔ μετά τον πρωτοφανή διασυρμό (ΦΩΤΟ)

Ο Άδωνις Γεωργιάδης

Ο Άδωνις Γεωργιάδης

Τρίτη, 02 Ιανουάριος 2018 14:26

Σε δύσκολη θέση ο Αδωνις Γεωργιαδης μετά την ανακοινωση της πρεσβείας του Ισραήλ οτι καταδικάζει τις ακραίες θέσεις μίσους του Ραβίνου Μορντεχάι Φριζή σχετικά με την επίθεση του Ρουβίκωνα στην πρεσβεία του Ισραήλ στην Ελλάδα.

Ο Αδωνις Γεωργιαδης είχε συμφωνήσει απόλυτα με τις θέσεις αυτές και συνεχαρη δημόσια μέσω ανάρτησης του στο διαδίκτυο (την οποία λόγω των εξελίξεων διέγραψε) τον ραβίνο. Μάλιστα ήδη πληροφορίες αναφέρουν πως ο Κυριάκος Μητσοτάκης δέχεται πιέσεις να απομακρύνει τον ακροδεξιό αντιπρόεδρο της Νέας Δημοκρατίας. 

Η πρεσβεία του Ισραήλ κάνει λόγο για προσωπική άποψη του Ραβίνου, η οποία δεν έχει καμία σχέση με την επίσημη θέση της πρεσβείας.

Αναλυτικά η πρεσβεία του Ισραήλ αναφέρει: Ο Ραβίνος Μορντεχάι Φριζής (Mordechai Frizis), ο οποίος διαμένει στο Ισραήλ, ανάρτησε πρόσφατα ακραίες δηλώσεις στο youtube σχετικά με την επίθεση με μπογιές εναντίον της Πρεσβείας του Ισραήλ την περασμένη εβδομάδα για την οποία η οργάνωση Ρουβίκωνας ανέλαβε την πλήρη ευθύνη.

Η Πρεσβεία του Ισραήλ στην Ελλάδα αποδοκιμάζει την ακραία ανακοίνωση του Ραβίνου Φριζή και δηλώνει ξεκάθαρα ότι πρόκειται για την δική του προσωπική άποψη η οποία ουδεμία σχέση έχει με την επίσημη θέση της Πρεσβείας

Σημειώνεται ότι ο Ραβίνος Μορντεχάι Φριζής είχε εξαπολύσει σφοδρή επίθεση με βαρείς χαρακτηρισμούς κατά της οργάνωσης Ρουβίκωνας αποκαλώντας τους «αναρχοάπλυτους, θρασύδειλους, βρωμερούς τυπάκους και τύπισσες» και απειλώντας τους ότι οι μυστικές υπηρεσίες του Ισραήλ τους έχουν ήδη φακελωμένους. «Αναρχοκουμούνια, σας φτύνουμε και τον Μαρξ, τον προδότη τον Εβραίο αντισημίτη, σας φτύνουμε και τον Μπακούνιν» αναφέρει μεταξύ άλλων στο «διάγγελμά» του ο ραββίνος.

Δείτε τη ΦΩΤΟ

 

Συνεχίζοντας την περιήγηση στο Periodista.gr, αποδέχεστε τη χρήση Cookies Αποδοχή