από τον Δημήτρη Μπεκιάρη

«Συνέχισε φιλαράκο...» - Απάντηση - φωτιά του Μοίρα στον «μπροστινό του Μαρινάκη και αυλικο του Μητσοτακέικου»

Ο Γιάννης Μοίρας

Ο Γιάννης Μοίρας

Τρίτη, 16 Ιανουάριος 2018

Την ονοματολογία του parapolitika.gr σχετικά το ποιος αναμένεται να αντικαταστήσει τον Κώστα Ζουράρι διαψεύδει με αιχμηρή ανάρτησή του ο Γιάννης Μοίρας.

Μεταξύ άλλων το στέλεχος των ΑΝΕΛ σημειώνει ότι: « Από το 2009 επί Κώστα Καραμανλή στη ΝΔ, έχει πρόβλημα μαζί μου ο δημοσιογραφικά "πυγμαίος" αυλικός του Μητσοτακέικου και μπροστινός του Μαρινάκη, γνωστός και ως "Ρετσίνας".» και καταλήγει αναφέροντας: «Συνέχισε φιλαράκο, καταχωρήσεις στο google μου προσφέρεις και μάλιστα τζάμπα. Και όπως είναι δεδομένο, αν εσύ με στοχοποιείς ως εχθρό, αυτομάτως αποκτώ αναρίθμητους φίλους, τόσο δημοφιλής και αγαπητός είσαι στην κυβέρνηση, στο ΣΥΡΙΖΑ, στους ΑΝΕΛΛ, ακόμη και μέσα στη ... ΝΔ!»

Αναλυτικά η ανάρτηση του Γιάννη Μοίρα

«Από το 2009 επί Κώστα Καραμανλή στη ΝΔ, έχει πρόβλημα μαζί μου ο δημοσιογραφικά "πυγμαίος" αυλικός του Μητσοτακέικου και μπροστινός του Μαρινάκη, γνωστός και ως "Ρετσίνας".

Πολλοί και δημοσιογραφικά ψηλότεροι από δαύτον έχουν επιχειρήσει να με "κάψουν' στο παρελθόν, αλλά μέχρι σήμερα και προς το παρόν έχω μείνει άκαυτος.

Συνέχισε φιλαράκο, καταχωρήσεις στο google μου προσφέρεις και μάλιστα τζάμπα.

Και όπως είναι δεδομένο, αν εσύ με στοχοποιείς ως εχθρό, αυτομάτως αποκτώ αναρίθμητους φίλους, τόσο δημοφιλής και αγαπητός είσαι στην κυβέρνηση, στο ΣΥΡΙΖΑ, στους ΑΝΕΛΛ, ακόμη και μέσα στη ... ΝΔ!

Και για να μην ψάχνετε μέσα στο κείμενο, έγραψε ο 'Ρετσίνας" για μένα:

"Μετά, μπορεί να αξιοποιηθεί ο πρώην γραμματέας του κόμματος Ιωάννης Μοίρας, ο οποίος έχει αναπτύξει το τελευταίο καιρό σχέσεις και με το ΣΥΡΙΖΑ, διαβλέποντας λίγο πιο μακριά, μέχρι τις Δημοτικές εκλογές και το χρίσμα για το Δήμο του Πειραιά, αλλά υπάρχουν ενστάσεις στο εσωτερικό των ΑΝΕΛ και ποικίλες αντιδράσεις."

"Ρετσίνα", αντιδράσεις μέσα στο κόμμα μου ενδεχομένως υπάρχει μόνο μία, από τον εξής έναν, ξέρεις ποιον.»

Συνεχίζοντας την περιήγηση στο Periodista.gr, αποδέχεστε τη χρήση Cookies Αποδοχή