από τον Δημήτρη Μπεκιάρη

«Κατέρρευσε» σε LIVE τηλεοπτική μετάδοση - Ασύλληπτη παράκρουση Λοβέρδου και φοβερές ύβρεις (ΒΙΝΤΕΟ)

Ο Ανδρέας Λοβέρδος

Ο Ανδρέας Λοβέρδος

Τρίτη, 13 Φεβρουάριος 2018 12:55

«Κομμένη η πλάκα. Έλεος με τους αλήτες. Είναι αλήτες όσοι λένε τέτοια πράγματα που δεν ισχύουν με το καθεστώς του προστατευόμενου μάρτυρα». Αυτά είπε μεταξύ άλλων ο εμπλεκόμενος στο σκάνδαλο Ανδρέας Λοβέρδος στην πρωινή εκπομπή του ANT1 με τον Γιώργο Παπαδάκη.

Από την άλλη βέβαια, ο Λοβέρδος αναγνώρισε ότι πρόκειται για σκάνδαλο και μάλιστα διεθνές, αλλά η εμπλοκή του σε αυτό είναι «ψέματα».

Ερωτηθείς για το αν γνωρίζει τους μάρτυρες ανέφερε ότι ξέρει μια «περίπτωση μάρτυρα με κουκούλα» που μιλάει για εκείνον γιατί, όπως είπε, είχε καταθέσει με το αληθινό της όνομα στο FBI. Την ίδια στιγμή αναρωτήθηκε και για ποιο λόγο οι μάρτυρες μπήκαν στο καθεστώς του προστατευόμενου. «Αν πούνε το όνομά τους θα κινδυνεύσουν; Τί θα του κάνω εγώ του μάρτυρα; Θα τον σκοτώσω; Είμαι μέλος οργάνωσης που πουλάει όπλα ή είμαι τοκογλύφος;» είπε χαρακτηριστικά και πρόσθεσε πως «από έναν βουλευτή δεν κινδυνεύει κανένας άνθρωπος».

Απαντώντας στην ερώτηση του Παπαδάκη αν ξέρει το μάρτυρα είπε: «Προφανώς την ξέρω. Είναι η ίδια που λέει μετά με αρσενικό όνομα πως μιλούσε με τον κ. Φρουζή και ο Φρουζής, όπως είπε, με δωροδόκησε. Λέει για 200.000 ευρώ κάτι τέτοια».

Εκεί, θέλοντας ο Παπαδάκης να… ελαφρύνει λίγο το κλίμα είπε: «Σας έριξε ε;».

«Κάνετε χιούμορ», του απάντησε ο Λοβέρδος μ΄ ένα ελαφρώς σχηματισμένο μειδίαμα στο πρόσωπό του. Μετά συνέχισε την επίθεση χαρακτηρίζοντας τον μάρτυρα ξανά ως «κουκουλοφόρο» ενώ τόνισε πως υπάρχει «συμμορία με αρχισυμμορίτη».

Έδειξε την κυβέρνηση πίσω από αυτό και τον ίδιο τον πρωθυπουργό, Αλέξη Τσίπρα, μιλώντας για «100% πολιτική σκοπιμότητα». Είπε δε, πως η κυβέρνηση ήρθε στην εξουσία «με κομπίνες».

Μιλώντας για τα άλλα εννέα πολιτικά πρόσωπα τα οποία εμπλέκονται στο σκάνδαλο Novartis σύμφωνα με τη δικογραφία που έφτασε στη Βουλή πριν λίγες ημέρες, είπε πως δεν βάζει το χέρι του στη φωτιά για κανένα από αυτά. Όπως είπε, το χέρι του στη φωτιά το βάζει μόνο για τον εαυτό του.

«Αλλά αν αυτό που λένε για μένα είναι και για τους άλλους, τότε ό,τι λένε είναι για τον Καιάδα», έσπευσε να συμπληρώσει.

Δείτε το ΒΙΝΤΕΟ

 

Συνεχίζοντας την περιήγηση στο Periodista.gr, αποδέχεστε τη χρήση Cookies Αποδοχή