από τον Δημήτρη Μπεκιάρη

Άγριες επιθέσεις Μαυρίδη και Παπαχρήστου στον Καραμανλή με την ανοχή του Μητσοτάκη

Παπαχρήστος, Καραμανλής και Μαυρίδης

Παπαχρήστος, Καραμανλής και Μαυρίδης

Τετάρτη, 14 Φεβρουάριος 2018

Μετά την ευθεία και σκληρή επίθεση στον Κώστα Καραμανλή από τον εκδότη του «Φιλελεύθερου» Θανάση Μαυρίδη … Ερχεται ο Γιώργος Παπαχρήστος από «Τα Νεα» που μιλάει για την «κακοδαιμονία» του Κυριάκου η οποία ακούει στο όνομα Καραμανλής λέγοντας χαρακτηριστικά ότι «Αν δεν λύσει (ενν. ο Μητσοτάκης) τους λογαριασμούς του με το παρελθόν, δεν υπάρχει σωτηρία – το πρόβλημα θα το βρίσκει συνεχώς μπροστά του» και καταλήγει «Τι άλλο πρέπει να συμβεί και τι άλλο να του προκύψει, προκειμένου να δει με καθαρότερο μάτι ποιος πραγματικά είναι η αιτία της κακοδαιμονίας του».

Ειναι προφανές ότι το παιχνίδι χοντραίνει… Το σφυροκόπημα και η αποδόμηση προσωπικά του Καραμανλή μόλις ξεκίνησε και θα συνεχιστεί με μεγαλύτερη ένταση το επόμενο διάστημα, θεωρώντας πολλοί και με αφορμή το σκάνδαλο της Novartis (εξαιτίας της ασυλίας που λένε οτι απολαμβάνει από την κυβερνηση, αλλά και του διαύλου με αυτήν…), ότι είναι το «κλειδί» – αν θέλει ο Μητσοτάκης, να ανατρέψει τον ΣΥΡΙΖΑ.

Και βεβαίως το ερώτημα δεν είναι αν ο πρόεδρος της ΝΔ ενθαρρύνει τα δημοσιεύματα εναντίον του Καραμανλή όπως αυτό του Θανάση Μαυρίδη στην αρχή της εβδομάδας… Αλλά αν τα εν λόγω δημοσιεύματα οδηγήσουν σε ρήξη θα την αντέξει το κόμμα του;

enimerosi24.gr

Συνεχίζοντας την περιήγηση στο Periodista.gr, αποδέχεστε τη χρήση Cookies Αποδοχή