από τον Δημήτρη Μπεκιάρη

Σύμβουλος του Βενιζέλου ανέλαβε καθήκοντα συνεργάτη του Μητσοτάκη - Δείτε ποιος είναι

Μητσοτάκης και Βενιζέλος

Μητσοτάκης και Βενιζέλος

Παρασκευή, 23 Φεβρουάριος 2018 11:59

Οι άνθρωποι που θέλουν να κάνουν τον Κυριάκο Μητσοτάκη... πρωθυπουργό. 

Δύο, μάλιστα, έχουν περάσει από το ΠΑΣΟΚ. Ο Θοδωρής Πελαγίδης ήταν σύμβουλος του Βαγγέλη Βενιζέλου και είναι ανώτερος εταίρος του Ινστιτούτου Brookings της Ουάσινγκτον και καθηγητής Οικονομικής Ανάλυσης στο Πανεπιστήμιο Πειραιώς.

Από τον χώρο της Κεντρο­αριστεράς προέρχεται ο Πάνος Τσακλόγλου, ο οποίος ήταν μέλος του Συμβουλίου Εμπειρο­γνωμόνων το 2002-2004. Ο κ. Τσακλόγλου είναι καθηγητής στο Τμήμα Διεθνών Σχέσεων και Ευρωπαϊκών Σπουδών του Οικονομικού Πανεπιστημίου Αθηνών.

Επίσης, κοντά στον αρχηγό της ΝΔ είναι ο Τάκης Αράπογλου, πρώην διοικητής της Εθνικής Τράπεζας, επί πρωθυπουργίας Κώστα Καραμανλή. Όπως και ο πρόεδρος του Συνδέσμου Βιομηχανιών Βορείου Ελλάδος Θανάσης Σαββάκης, ο αναπληρωτής καθηγητής Οικονομικών του Cardiff Μιχάλης Αρ­γυρού, ο οικονομολόγος Σωτήρης Χήνος, ανώτερο στέλεχος με πολυετή εμπειρία στον χώρο των επιχειρήσεων και των επενδύσεων, και από τον χώρο της αγοράς ο Ευθύμης Βιδάλης.

Αλλά και ο πολύτιμος διευθυντής της… ορχή­στρας στην επικοινωνία, με πολλές περγαμηνές, Θωμάς Βαρβιτσιώτης, της εταιρείας V+O Communication.

ΠΑΡΟΝ

Συνεχίζοντας την περιήγηση στο Periodista.gr, αποδέχεστε τη χρήση Cookies Αποδοχή