από τον Δημήτρη Μπεκιάρη

Έξαλλη η Φώφη για τη συνάντηση του Θεοδωράκη με τον Τσίπρα - Άγριος καβγάς και βαριές κουβέντες

Φώφη και Θεοδωράκης

Φώφη και Θεοδωράκης

Παρασκευή, 09 Μάρτιος 2018

Την έντονη ενόχληση της Φώφης Γεννηματά έχει προκαλέσει η πρωτοβουλία του Σταύρου Θεοδωράκη να συναντηθεί τη Δευτέρα με τον Αλέξη Τσίπρα, για να συζητήσουν την πρόταση νόμου του επικεφαλής του Ποταμιού για σύσταση Συμβουλίου Εθνικής Ασφαλείας.

Ο πρωθυπουργός, αφού ενημερώθηκε από τον πρόεδρο της Βουλής, Νίκο Βούτση, για την πρόταση νόμου που κατέθεσε ο επικεφαλής του Ποταμιού, Σταύρος Θεοδωράκης, επικοινώνησε μαζί του και συμφώνησαν να συναντηθούν τη Δευτέρα, προκειμένου να ενημερωθεί αναλυτικά για το περιεχόμενό της.

Με ανάρτησή της στο Twitter, η επικεφαλής του Κινήματος Αλλαγής Φώφη Γεννηματά, δεν έκρυψε την ενόχλησή της.

«Για το Κίνημα Αλλαγής άλλο ζήτημα είναι η ανάγκη Εθνικής Συνεννόησης για τα μεγάλα εθνικά θέματα και άλλο τα επικοινωνιακά παιχνίδια του κ. Τσίπρα. Και αυτό πρέπει να το καταλάβουν καλά όλοι», έγραψε η κ. Γεννηματά.

Λίγη ώρα μετά την ανάρτηση της Φώφης Γεννηματά ο Σταύρος Θεοδωράκης απάντησε κι αυτός με ανάρτηση στο Twitter, αφήνοντας αιχμές εναντίον της επικεφαλής του Κινήματος Αλλαγής.

«Το είπα στη Βουλή, το επαναλαμβάνω και σήμερα για να γίνει κατανοητό κι απ’ αυτούς που δεν το κατάλαβαν. Οι ώριμοι αντίπαλοι αντιπαρατίθενται και συνυπάρχουν. Και ειδικά στα πατριωτικά θέματα αντιπαρατιθέμεθα με στόχο τη συνεννόηση και όχι την εξυπηρέτηση κομματικών σκοπιμοτήτων», αναφέρει ο επικεφαλής του Ποταμιού.

neaselida.gr

Συνεχίζοντας την περιήγηση στο Periodista.gr, αποδέχεστε τη χρήση Cookies Αποδοχή