από τον Δημήτρη Μπεκιάρη

Οι Συριζαίοι με τις αλογοουρές, τα μούσια και τα ανοιχτά πουκάμισα που τρομοκράτησαν την Βούλτεψη

Η Σοφία Βούλτεψη

Η Σοφία Βούλτεψη

Σάββατο, 28 Απρίλιος 2018

Ένα ρεπορτάζ - αριστούργημα δημοσίευσε χθες το in.gr, συμφερόντων Μαρινάκη. Σε αυτό η Σοφία Βούλτεψη εξιστορεί μια φανταστική ιστορία. Απ' όπου και αν το πιάσει κανείς.

Σύμφωνα με την κυρία Σοφία Βούλτεψη, η ΝΔ ζήτησε από την Aegean πέντε θέσεις ώστε να μεταβούν στη Μυτιλήνη πέντε βουλευτές, για να δουν τι γίνεται μετά τα γεγονότα στην πλατεία Σαπφούς, όπου μέλη της ΝΔ συμμετείχαν μαζί με ακροδεξιούς σε πογκρόμ κατά προσφύγων. 

Όπως λέει η Σοφία Βούλτεψη στο παραπολιτικό ρεπορτάζ του in.gr, η Αegean τούς είπε στην αρχή ότι δεν υπήρχαν διαθέσιμες θέσεις, η ΝΔ όμως επέμεινε και τελικά βρέθηκαν θέσει. 

Και εφώ αρχίζει η επική εξιστόρηση της κ. Βούτεψη. Στην πτήση, λέει, οι πέντε «γαλάζιοι» βουλευτές (Αυγενάκης, Βούλτεψη, Κόνσολας, Φωτήλας και Αθανασίου) διαπίστωσαν ότι και οι 70 θέσεις ήταν κλεισμένες για... συριζαίους που πήγαιναν, όπως λέει, να προετοιμάσουν την επίσκεψη Τσίπρα στις 2 Μαίου. «Μπαίνοντας μέσα στο αεροπλάνο είδαμε πολλά… μούσια, αλογοουρές και ανοιχτά πουκάμισα» είπε χαρακτηριστικά η κυρία Βούλτεψη, ολοκληρώνοντας μια υπέροχη ιστορία που είναι κρίμα να πάει χαμένη λόγω της πραγματικότητας.

ΠΗΓΗ: koutipandoras.gr

Συνεχίζοντας την περιήγηση στο Periodista.gr, αποδέχεστε τη χρήση Cookies Αποδοχή