από τον Δημήτρη Μπεκιάρη

Σε απόγνωση η Φώφη Γεννηματά - Φοβάται πως το Κίνημα Αλλαγής θα μείνει εκτός Βουλής

Η Φώφη Γεννηματά

Η Φώφη Γεννηματά

Τετάρτη, 23 Μάιος 2018 12:25

Σε απόγνωση βρίσκεται η Φώφη Γεννηματά. Είτε ως ΠΑΣΟΚ, είτε ως Κίνημα Αλλαγής το κόμμα της παραμένει καθηλωμένο στις δημοσκοπήσεις και είναι πλέον ορατός ο κίνδυνος να συντριβεί σε συνθήκες ακραίες πόλωσης που πιθανότατα θα δημιουργηθούν στις επόμενες εκλογές. 

Η ταύτιση του Κινήματος Αλλαγής στη συνείδηση του δημοκρατικού κόσμου με τη Νέα Δημοκρατία και το Κυριάκο Μητσοτάκη, η έλλειψη σχεδίου, η εμπλοκή κορυφαίων στελεχών σε κάποια από τα μεγαλύτερα σκάνδαλα και η αδυναμία της ηγεσίας να ξεφορτωθεί τα βαρίδια, όπως τον Ευάγγελο Βενιζέλο και τον Ανδρέα Λοβέρδο, καθιστούν προδιαγεγραμμένη τη συντριβή για το κόμμα της Φώφης Γεννηματά. 

Δεν είναι λίγα τα στελέχη που σε ιδιωτικές συζητήσεις λένε πως "αν συνεχίσουμε έτσι στο τέλος θα μείνουμε εκτός βουλής". 

Ο πανικός της Φώφης Γεννηματά έγινε έκδηλος πριν από λίγο στη Βουλή. 

«Ζητάω εκλογές γιατί τις επόμενες εβδομάδες θα ληφθούν σημαντικές αποφάσεις που θα καθορίσουν το μέλλον που ελληνικού λαού. Η συγκυβέρνηση σας δεν έχει καμία νομιμοποίηση να συμφωνήσει και μάλιστα εν κρυπτώ το μέλλον του τόπου. Κύριε Τσίπρα ήδη τα δώσατε όλα, η δημόσια περιουσία εκχωρήθηκε για 99 χρόνια μαζί και οι τράπεζες στους σημερινούς ιδιοκτήτες αντί πινακίου φακής και μάλιστα με βλάβη για το δημόσιο 25 δις ευρώ. Ζητάω εκλογές γιατί δεν διαλύεται μόνο το σήμερα άλλα υποθηκεύετε και το αύριο».

Αυτά είπε η πρόεδρος του Κινήματος Αλλαγής τη στιγμή που η συντριπτική πλειοψηφία του ελληνικού λαού δεν θέλει εκλογές και είναι προφανές πως βιάζεται καθώς στις εκλογές μπορεί το κόμμα της να είναι κάτω από το 3%

Συνεχίζοντας την περιήγηση στο Periodista.gr, αποδέχεστε τη χρήση Cookies Αποδοχή