από τον Δημήτρη Μπεκιάρη

Κώστας Κατσίκης: Απειλούσαν τη ζωή μου αν δεν ψήφιζα υπέρ της πρότασης μομφής

Ο Κώστας Κατσίκης

Ο Κώστας Κατσίκης

Τετάρτη, 27 Ιούνιος 2018

Ο βουλευτής των ΑΝΕΛ Κώστας Κατσίκης συνέδεσε την απόπειρα εισβολής στο γραφείο του με τις κυβερνητικές καταγγελίες περί αποστασίας.

Μιλώντας στον ραδιοφωνικό σταθμό «Θέμα 104,6» ο κ. Κατσίκης ανέφερε πως είχε δεχθεί απειλητικά τηλεφωνήματα κατά της ζωής του αν δεν ψήφιζε την πρόταση δυσπιστίας που είχε καταθέσει η αξιωματική αντιπολίτευση.

Ανέφερε ακόμη πως τα παραπάνω άτομα δεν κατάφεραν να εισβάλουν στο γραφείο του χάρη στις ψύχραιμες αντιδράσεις των συνεργατών του «που αντιλήφθηκαν ότι ήταν κακοποιά στοιχεία από τα καλυμμένα στοιχεία των δύο κυρίων αλλά και το καμουφλάζ της κοπέλας που χτύπησε το κουδούνι φορώντας γυαλιά και καπέλο».

Όπως είπε ο βουλευτής, «όταν άνοιξε η πόρτα, η κυρία έκανε νεύμα στους δύο άλλους που είχαν ανέβει στον επάνω όροφο να μπουν στο γραφείο. Τότε ένας συνεργάτης μου έδρασε άμεσα και έκλεισε και κλείδωσε την πόρτα».

Ο κ. Κατσίκης δήλωσε τέλος ότι θα συνεχίσει να στηρίζει την κυβέρνηση και ότι θα συνεχίσει «να υπηρετεί» τον πρόεδρο των ΑΝΕΛ» διαψεύδοντας τα περί αποχώρησής του από τους ΑΝΕΛ.

Συνεχίζοντας την περιήγηση στο Periodista.gr, αποδέχεστε τη χρήση Cookies Αποδοχή