από τον Δημήτρη Μπεκιάρη

Η κοινωνία σιχάθηκε τον Άδωνι Γεωργιάδη - Τι δείχνει δημοσκόπηση

Ο Άδωνις Γεωργιάδης

Ο Άδωνις Γεωργιάδης

Κυριακή, 05 Αύγουστος 2018 13:14

Οργή και αηδία νιώθει η ελληνική κοινωνία για τον ακροδεξιό, εμπλεκόμενο στα σκάνδαλα της Υγείας, αντιπρόεδρο της Νέας Δημοκρατίας, Άδωνι Γεωργιάδη. 

Ο Άδωνις Γεωργιάδης, σε μια απόπειρα να αντεπιτεθεί εξαιτίας της εμπλοκής του στα σκάνδαλα της Υγείας έχει βγει παγανιά στα ΜΜΕ και προσπαθεί να εκμεταλλευτεί πολιτικά τον θάνατο και την καταστροφή που προκάλεσαν οι φονικές πυρκαγιές στην ανατολική Αττική. Ταυτόχρονα δεν χάνει την ευκαιρία να εξαπολύει λάσπη κατά της κυβέρνησης. 

Ο ελληνικός λαός, όμως, τον έχει καταλάβει και αυτό αποτυπώνεται σε μυστικές δημοσκοπήσεις οι οποίες φθάνουν στα χέρια πολιτικών αναλυτών και οι οποίες δείχνουν κατάρρευση των ποσοστών του. Μάλιστα αναλύσεις αναφέρουν πως κινδυνεύει να βρεθεί εκτός Βουλής και σημειώνουν πως η απόπειρά του να εκμεταλλευτεί πολιτικά τον ανθρώπινο πόνο θα έχει τα αντίθετα αποτελέσματα. 

Η κοινωνία έχει καταλάβει πως ο Άδωνις Γεωργιάδης θέλει να επιστρέψει, με οποιοδήποτε τρόπο, στην εξουσία και να ξεφύγει από την καταιγίδα των αποκαλύψεων που έρχεται για τα μεγάλα σκάνδαλα που έχουν συγκλονίσει το πανελλήνιο. Μάλιστα πληροφορίες κάνουν λόγο και για νέα στοιχεία τα οποία θα δώσουν μία και καλή τέλος στην πολιτικη καριέρα του γραφικού ακροδεξιού τηλεβιβλιοπώλη. 

 

Συνεχίζοντας την περιήγηση στο Periodista.gr, αποδέχεστε τη χρήση Cookies Αποδοχή